El ple es reuneix aquest dilluns en la primera sessió de l'any

Segueix en directe la sessió a través de Cugat Mèdia, a partir de les quatre de la tarda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un ple telemàtic / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un ple telemàtic / Foto: Cugat Mèdia

El ple municipal es torna a reunir aquest dilluns i ho farà de nou de manera telemàtica. La sessió comença a les quatre de la tarda i es pot seguir en directe a través de Cugat Mèdia. La participació ciutadana serà a les set amb les preguntes que hagin entrat per escrit. En aquest ple, està previst que els grups municipals aprovin la renúncia del Síndic de Greuges i donin llum verda amb una moció institucional a la creació d'una comissió operativa per al sector de l'esport.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA DEL PLE

La sessió també servirà per declarar d'especial interès o utilitat municipal les obres a les Cases dels mestres i donar compte de la modificació del pla anual de control financer per al 2021 que elabora la Intervenció general

En l'àmbit de Serveis Urbans, es porta a aprovació la modificació del contracte mixt de gestió energètica de l'enllumenat públic del municipi, la gestió del centre de control de trànsit urbà i els serveis de manteniment, conservació i inversió. També passaran pel ple els efectes de la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic que declarava nul el contracte de serveis de manteniment de les zones verdes i les jardineres.

L'àrea d'Urbanisme porta a la sessió la modificació del Pla Especial d'equipaments de l'illa formada pels carrers Josep Vidal i Granés, Francesc Cabanas i Alibau i Esteve Pila i Rovellat; i dona compte de la sentència ferma dictada en el recurs contenciós administratiu sobre el Programa d'Actuació Urbanística i Pla Parcial del Sector Turó de Can Mates - Carretera de Rubí.


El ple de gener també servirà per acceptar la renúncia del Síndic de Greuges de Sant Cugat, Ramon Palacio, per una incompatibilitat entre la pensió de jubilació i la remuneració com a Síndic. Ara l'Ajuntament, haurà d'iniciar el procés per triar un nou representant de la institució.

MOCIONS
A la sessió es debatran dues mocions:

- Moció institucional per a la creació i suport d'una Comissió operativa per al sector de l'esport de Sant Cugat.
- Moció del grup municipal de Junts x Sant Cugat en defensa del model educatiu català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.