L'alcalde diu que ERC parla sobre el parking dels Quatre Cantons des del desconeixement


  • Comparteix:

L'alcalde ha carregat contra Esquerra Republicana per crear una alarma social del tot injustificada sobre la seguretat en les obres de construcció del parking dels 4 Cantons. D'altra banda, segons Lluís Recoder és sorprenent que ara els republicans es preocupin pel compliment del calendari quan sempre s'han oposat a la seva construcció.

Lluís Recoder ha estat contundent a les crítiques d'Esquerra Republicana sobre la hipotètica inseguretat que pot provocar la fondària de l'aparcament en els edificis contingus. Tot subratllant l'estricte compliment dels controls i mesures de seguretat, l'alcalde ha explicat que amb aquestes declaracions el portaveu republicà només demostra el seu desconeixement,

Llkuis Recoder

ERC parla des dels desconeixement i crea una alarma social innecessària


L'alcalde ha recordat que tots els partits es van mostrar contraris, en el seu moment, a la construcció de l'aparcament i s'ha mostrat sorprès per l'interès sobtat que demostra ara Esquerra pel calendari d'obres. Recoder s'ha preguntat si aquest interès no respon només a interessos electorals:

Lluis Recoder

Tots van estar en contra del parking i ara, sobtadament, se'n preocupen tots


Sobre l'extracció d'aigües, Recoder ha recordat a Esquerra que l'Ajuntament disposa d'un programa per recuperar aigua del subsòl per utilitzar-la en el reg públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.