Les JERC aprofitaran la setmana prèvia del referèndum europeu per fer campanya en contra


  • Comparteix:

Les joventuts republicanes volen que la JNC també faci campanya pel 'no'

Les joventuts republicanes volen que la JNC també faci campanya pel 'no'

Amb un concert, una xocolatada i una consulta popular, la secció local de les JERC dedicaran la setmana prèvia al referèndum de la Constitució europea a fer campanya activa pel 'no'. Les joventuts republicanes han fet una crida, a més, a altres organizacions polítiques com les Joventuts Nacionalistes de Catalunya perquè es pronunciïn sobre la seva posició final davant el referèndum.

Un concert a Mira-sol amb el grup Bullanga Social i una xocolatada donaran el tret de sortida als actes que les JERC han organitzat per difondre el 'no' al referèndum sobre la Constitució europea. El plat fort de la campanya serà una consulta popular a peu de carrer per saber què volen els ciutadans. Gemma Mayol explica quins són els fets que provoquen que les JERC votin 'no' el proper dia 20 de febrer.

Gemma Mayol

És el fet que no hi hagi democràcia participativa, que no es valorin les diversitats culturals lingüístiques ni que es potencii el treball per la pau


Les JERC asseguren que tant ells com Esquerra Republicana en tot moment han deixat clara la seva postura davant del referèndum. És per això que el seu president, Ramon Puigneró, ha instat a d'altres organitzacions polítiques juvenils, com la JNC, que es pronunciïn sobre la qüestió.

Ramon Puigneró

No he vist cap entitat juvenil ni cap partit cap campanya, però m'agradaria saber que faran les JNC ara que els seus pares voten que sí


Amb tot, des de les JERC esperen que la campanya que engegaran serveixi per aconseguir el 'no' a la Constitució europea. Un 'no' que segons les joventuts republicanes es veu justificat per 'dignitat nacional' i perquè el tractat no respecta la cohesió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.