El ple inicia aquest dilluns els tràmits per nomenar Arcadi Oliveres fill predilecte de Sant Cugat

La sessió es pot seguir en directe a Cugat Mèdia a partir de les quatre de la tarda


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Arcadi Oliveres, en una imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

El ple municipal, que es reuneix aquest dilluns en sessió ordinària, ha d'iniciar el procediment per nomenar l'activista per la pau Arcadi Oliveres fill predilecte de la ciutat. Així ho han acordat els grups municipals en una declaració de la junta de portaveus que es porta a aprovació a la sessió d'aquest mes. A més, el ple també haurà de donar el tret de sortida al futur reglament per a la constitució del Consell de la Gent Gran i al d'assignacions econòmiques dels grups polítics municipals. La sessió comença a les quatre de la tarda i es pot seguir en directe a través de Cugat Mèdia.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA DEL PLE

A la sessió també es porta a aprovació del conveni marc entre el Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament en matèria de seguretat viària i dues modificacions de preus públics, concretament del servei d'ús de les deixalleries municipals i per a la prestació de serveis en les instal·lacions esportives, piscines municipals i activitats esportives.

A més, es proposa la pròrroga del contracte de serveis d'assessorament jurídic en temes d'estrangeria i la renovació del conveni amb la Diputació de Barcelona per a la incorporació a la Xarxa d'arxius municipals.

Declaracions de la Junta de Portaveus
- Declaració per a l'adhesió al Manifest de la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí-CCASPS per la commemoració del 27 de febrer.
- Declaració de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat per una recuperació verda i socialment justa.
- Declaració per a l’atorgament del títol de fill predilecte de la Ciutat al senyor Arcadi Oliveres Boadella.

Mocions institucionals i dels grups municipals
- Moció Institucional sobre les armes nuclears i de suport al tractat sobre la prohibició de les armes nuclears.
- Moció de Junts per Sant Cugat a proposta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) sobre l’exercici de la sobirania fiscal a l’Ajuntament.
- Moció d’ERC-MES, el PSC-CP, la CUP-PC i Junts per Sant Cugat sobre la situació de les escoles de música, teatre i art de Sant Cugat davant el tercer tancament arran de la pandèmia.
- Moció de Cs per a la construcció d’un pàrquing que doni servei al CAP de Can Mates.
- Moció de Cs per a la creació de la figura de la Targeta taronja per a comerciants que faciliti l’aparcament en les àrees verdes del municipi.
- Moció de Junts per Sant Cugat per denunciar la nul·la implicació de l’Estat espanyol en l’aportació d’ajuts directes a comerç, restauració, autònoms i PIMEs davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.