Portar olis i lubricants a la deixalleria deixa de ser gratuït per a indústries i comerciants

El ple ha aprovat una modificació dels preus per l'ús de les deixalleries en què també s'incrementa el preu per a matalassos i bombones de butà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del punt verd del centre de Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del punt verd del centre de Sant Cugat / Foto: Localpres

L'entrega de residus d'olis i lubricants a les deixalleries municipals deixa de ser gratuïta i passa a tenir un cost de 90 euros per tona, amb un límit de 25 quilos al dia per a comerciants i petites indústries i de cinc en el cas de particulars. El ple municipal ha aprovat una modificació dels preus públics pel servei d'ús de les deixalleries en què, a més, s'incrementa el preu dels matalassos, que passa de 340 euros la tona a 355 -límit dues unitats al dia per a particulars i cinc per a comerciants-, i de les bombones de butà, que passa de 90 euros per tona a 690 euros -màxim tres unitats al dia-. La modificació, que el tinent d'alcaldia responsable d'Economia, Pere Soler, ha defensat com una proposta dels serveis tècnics 'per a no ser tan deficitaris', s'ha aprovat amb l'abstenció de Cs i el vot favorable de la resta de grups municipals.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MODIFICACIÓ


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.