ERC prorroga el termini donat a Sant Cugat i Valldoreix perquè les negociacions del conveni van 'pel bon camí'


  • Comparteix:

Les dues administracions hn declint fer declaracions però esperen poder arribar a un acord en breu

Les dues administracions hn declint fer declaracions però esperen poder arribar a un acord en breu

ERC ha decidit prorrogar el termini que van llençar fa un mes a l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD de Valldoreix per forçar un acord entre les dues administracions sobre el conveni econòmic. El vicepresident d'ERC i vocal de l'EMD, Narcís Clavell, considera que les negociacions van pel bon camí i es mostra optimista davant la possibilitat que en les pròximes dues setmanes es pugui tancar un acord definitiu.

Aquest dilluns, 31 de gener, ha expirat el termini donat per ERC a l'Ajuntament i l'EMD per arribar a un acord sobre les transferències econòmiques entre les dues administracions i la liquidació dels deutes pendents de Sant Cugat envers Valldoreix. Tot i que aquest acord encara no s'ha tancat, la formació republicana considera que les negociacions avancen a bon ritme i, per això, ERC ha decidit ampliar el termini uns 10 dies més.

El vicepresident d'ERC a Sant Cugat i vocal de Medi Ambient de l'EMD, Narcís Clavell, s'ha mostrat optimista i ha apuntat que es podria arribar a un acord ben aviat.

Narcís Clavell

Ara les dues administracions estan treballant bé, de forma molt oberta. Soc molt optimista i estic segur que s'arribarà a un acord. Seria absurd fer afectiva ara la data límit que vam fixar.


Clavell considera que la 'postura de força' d'ERC, que va fixar el 31 de gener com a data límit per arribar a un acord, ha servit per donar un impuls a les negociacions entre les dues administracions. Per això, el vicepresident d'ERC admet que ara és moment de 'rebaixar el to' i estar atents al desenllaç de les negociacions.

Narcís Clavell

La postura de força d'ERC ha estat positiva. Potser ha servit perquè es treguin la son de les orelles. Les dues parts estan fent avenços. Jo he rebaixat el to perquè la situació s'ho mereix.


De la seva banda, tant des de l'Ajuntament de Sant Cugat com de l'EMD de Valldoreix han declinat fer declaracions sobre l'estat de les negociacions, tot i que han afegit que en els propers dies es podria anunciar el resultat de les converses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.