Les obres del complex aquàtic de Mira-sol començaran l'any que ve perquè estigui llest l'estiu de 2023

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, explica que al ple ordinari d'abril s'ha de desencallar el tràmit urbanístic


  • Comparteix:

El projecte del complex aquàtic de Mira-sol continua calendaritzat segons els terminis previstos perquè estigui enllestit l'estiu del 2023. El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, va explicar que al ple municipal d'abril està previst portar un nou tràmit urbanístic perquè les obres puguin arrencar l'any que ve. Duch ha contestat la pregunta a l'audiència pública de la veïna de Mira-sol Eva Lafuente, que també ha demanat per l'estat d'una altra reivindicació històrica al barri: les pantalles acústiques a l'autopista AP-7 al seu pas per Mas Gener. El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha explicat que estan pendents que es concreti si els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) recullen alguna partida destinada a aquest efecte.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.