La inscripció dels terrenys de la Parròquia de Sant Cebrià i el pla d'equipaments, a debat a la junta de veïns de Valldoreix

La sessió es podrà seguir en directe a Cugat Mèdia aquest dijous a partir de les cinc de la tarda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'última junta de veïns de Valldoreix / Foto: Captura de pantalla

Imatge d'arxiu de l'última junta de veïns de Valldoreix / Foto: Captura de pantalla

'No existeixen motius per considerar incorrecta la inscripció a favor de la Parròquia de Sant Cebrià dels terrenys limítrofs'. És el que assegura Junts per Valldoreix (grup municipal que configura l'equip de govern) en una moció que defensarà aquest dijous a la Junta de Veïns de l'EMD i que arriba després que a l'octubre el plenari acordés estudiar el cas d'aquest edifici, així com rebutjar les immatriculacions de finques per part de l'església. La sessió arrenca a les cinc de la tarda telemàticament, a través de Youtube, i es podrà seguir en directe a Cugat Mèdia.

Des de l'oposició, els grups d'esquerres (ERC-MES, el PSC i la CUP-PC) buscaran l'acord per donar llum verda a una moció per tirar endavant el nou pla d'equipaments de la vila i obrir un procés participatiu al respecte. Per la seva banda, la CUP-PC presentarà un text per exigir que es retiri l'acusació de la Generalitat en les causes obertes contra activistes independentistes.

Els grups municipals ja s'han posat d'acord, tal com va fer el ple de Sant Cugat aquest dilluns, per tirar endavant una moció institucional: l'EMD també demanarà que la llei permeti l'ampliació de construccions en parcel·les en edificis amb volum disconforme.




Ordre del dia





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.