El PSC de Sant Cugat dóna suport a la proposta d'un confinament de l'àrea metropolitana

Els socialistes creuen que aquesta mesura evitaria la concentració de molta gent en una sola comarca tan densa com el Barcelonès


  • Comparteix:

Els socialistes santcugatencs reclamen un confinament perimetral metropolità / Foto: Cedida

Els socialistes santcugatencs reclamen un confinament perimetral metropolità / Foto: Cedida

El PSC de Sant Cugat dóna suport al confinament perimetral en l'àmbit metropolità que va proposar l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i al qual li dona suport la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i d'altres alcaldes de ciutats metropolitanes com Badalona, Viladecans o Cornellà. Els socialistes santcugatencs argumenten que 'el confinament metropolità ajudaria que la ciutadania no es concentrés en una comarca de molta densitat com és el Barcelonès i evités més contagis', en paraules del seu secretari de política municipal, Francesc Aguilà.

Els socialistes de Sant Cugat no estan d'acord amb l'actual confinament comarcal igual a tot Catalunya decretat pel govern de la Generalitat i el PROCICAT. El PSC local se suma així a la reivindicació feta per diferents alcaldes i alcaldesses de l'àrea metropolitana, que demanen que el confinament en aquesta zona agrupi els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.