L'EMD nega rotundament que hagi vulnerat la Llei de Protecció de Dades, com ha denunciat CiU


  • Comparteix:

Josep Casadellà considera un 'despropòsit' les crítiques de la federació nacionalista

Josep Casadellà considera un 'despropòsit' les crítiques de la federació nacionalista

El president accidental de l'EMD, Josep Casadellà, considera un 'despropòsit' les crítiques de CiU, que ha denunciat il·legalitats en la recollida de dades sobre els socis del Casal d'Avis. Casadellà desmenteix rotundament que s'hagi vulnerat la Llei de Protecció de Dades i recorda que l'únic que ha fet l'EMD és obtenir les adreces dels socis a través de la Junta de l'entitat per convocar-los a una reunió de participació ciutadana.

Josep Casadellà s'ha mostrat 'sorprès' per les acusacions del grup de CiU a Valldoreix, que ha criticat l'EMD per haver obtingut 'de forma fraudulenta' dades sobre els socis del Casal d'Avis. El president accidental de l'EMD assegura que les adreces postals dels socis es van obtenir a través de la Junta de l'entitat, amb l'objectiu de fer una convocatòria àmplia a una reunió de participació ciutadana demanada pel propi Casal d'Avis. Escoltem Josep Casadellà.

Josep Casadellà

No entenc a què ve que CiU ens acusi no sé de què, quan hem fet una reunió de participació ciutadana demanada pel propi Casal d'Avis. No em consta que la Junta de l'entitat s'hagi queixat.


Segons Casadellà, els membres del Casal d'Avis van valorar molt positivament la reunió amb l'EMD i no van qüestionar en cap moment el procediment utilitzat en la convocatòria. A més, el president accidental de l'EMD creu que obtenir les adreces postals dels socis de l'entitat no implica cap violació de la Llei de Protecció de Dades, com havia denunciat CiU, i per això qualifica de 'despropòsit' les crítiques de la federació nacionalista.

Josep Casadellà

Si la Junta del Casal em fa un escrit formal, ens miraríem la Llei de Protecció de Dades i legalitzaríem el que calgués. Però em sembla absolutament innecessari i un despropòsit aquest tipus d'acusacions.


Per tot això, Casadellà acusa CiU de voler manipular la realitat amb l'objectiu de desgastar el govern de Valldoreix.

De la seva banda, des de la Junta del Casal d'Avis no han fet de moment cap declaració, a l'espera d'aclarir la situació, tot i que fonts del Casal han explicat que van facilitar les adreces a l'EMD de forma 'puntual' per fer la convocatòria d'una reunió de participació ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.