El PSC acusa l'alcalde d'incomplir de forma 'flagrant' el compromís de climatitzar el mercat de Torreblanca


  • Comparteix:

Els socialistes creuen que el govern municipal va assumir un compromís polític indefugible

Els socialistes creuen que el govern municipal va assumir un compromís polític indefugible

El PSC exigeix a l'equip de govern que compleixi amb el compromís de climatitzar el mercat de Torreblanca. Els socialistes consideren que l'alcalde ha incomplert de forma flagrant el que va prometre als paradistes fa més de cinc anys i afegeixen que ara té l'obligació política de fer complir aquell pacte.

El PSC considera que l'equip de govern ha incomplert de forma 'flagrant' el compromís assumit l'any 1999 de climatitzar el mercat de Torreblanca. Els socialistes recorden que fa més de cinc anys el govern municipal va acordar amb els paradistes les obres d'ampliació dels espais comercials exteriors a canvi de resoldre els problemes de climatització de les instal·lacions.

En aquest sentit, el portaveu del PSC, Jordi Menéndez, assegura que tot i que el protocol d'intencions que es va signar no té validesa jurídica, té el valor de la paraula donada. Per això, Menéndez considera 'inacceptable' que aquell compromís polític no s'hagi portat a la pràctica.

Jordi Menéndez

Es va signar un protocol d'intencions, que encara que no tingui validesa jurídica, té tot el valor de la paraula. És innaceptable que no s'hagi complert.


Menéndez considera 'incomprensible' que fins ara no s'hagin buscat solucions per finançar aquest projecte. En concret, el PSC demana que el finançament s'incorpori en els pressupostos municipals i que, si cal, es plantegi la contribució dels paradistes, sempre i quan s'estableixi un acord entre les dues parts i un compromís ferm.

Jordi Menéndez

Si s'han de demanar subvencions a la Generalitat, com diuen que faran, que ho fagin. El finançament s'hauria d'incloure en els pressupostos municipals, i si cal, que demanin la contibució dels paradistes.


El PSC demana també explicacions a l'equip de govern pel fet que fins ara no s'hagi plantejat sol·licitar una subvenció a la Generalitat per ajudar a pagar el cost de les obres de climatització del mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.