El PSC torna a proposar al ple que es reinici la modificació del PGM de la Floresta sense la urbanització de Can Busquets


  • Comparteix:

Els socialistes recorden que la paralització d'aquest expedient només perjudica els veïns

Els socialistes recorden que la paralització d'aquest expedient només perjudica els veïns

La secció local del PSC presentarà en el pròxim ple una moció instant al govern municipal a reiniciar els tràmits per la modificació del Pla General Metropolità de la Floresta però sense incloure-hi la urbanització d'una part del sector de Can Busquets. Els socialistes denuncien que la paralització d'aquests tràmits només perjudica els veïns del districte.

Tal i com ja van fer el passat mes de juliol, els socialistes presentaran al proper ple una moció proposant que es tiri endavant la modificació del PGM de la Floresta però sense que s'hi inclogui la urbanització de Can Busquets.

Des del PSC consideren que cal desencallar el procés i que, donat l'elevat consens que hi ha en altres temes com la vialitat, les zones verdes, la promoció d'habitatge públic o la legalització de les cases fora d'ordenació, la manca d'un acord sobre Can Busquets no pot perjudicar la resta d'objectius.

Escoltem el portaveu socialista, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

No es pot subordinar la milllora de la Floresta a la planificació urbanística de Can Busquets, tal i com CIU contempla.


A més, des del PSC han volgut remarcar també que els principals perjudicats d'aquesta paralització dels tràmits són els propis veïns del districte.

Jordi Menéndez

Els perjudicats d'aquest bloqueix són els veïns de la Floresta. Proposem reiniciar el plantejament urbanístic del districte sense programar Can Busquets.


La secció local del PSC assegura també que, tot i que la seva moció implica tota la tramitació completa d'una nova modificació del PGM en aquesta zona, això es podria fer amb celeritat ja que la major part de la documentació tècnica existent es pot aprofitar.

A més, aquest grup també proposa un consens amb la resta de grups sobre aquest tema però sense que això condicioni, diuen, un eventual acord sobre la protecció de Collserola o el tractament de les zones 21, és a dir, urbanitzables no programades, del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.