Junts per Sant Cugat valora aquests dos anys de mandat com 'el govern de la inacció'

Junts reitera la voluntat de formar govern amb ERC-MES i acabar, així, amb "el tripartit fallit"


  • Comparteix:

Regidors de Junts per Sant Cugat i Valldoreix, a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Regidors de Junts per Sant Cugat i Valldoreix, a la roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Els regidors de Junts per Sant Cugat han aprofitat l'equador de l'actual mandat per fer balanç i opinar sobre el govern de la ciutat o, com l'ha anomenat la portaveu del grup municipal, Carmela Fortuny, 'el govern de la inacció'. Durant l'acte, Fortuny ha anunciat que es presentarà a les primàries del partit i ha tornat a demanar canviar 'el tripartit fallit' per un govern de Junts i ERC-MES. També ha intervingut la regidora Cristina Paraira, que ha lamentat que el govern no estigui més obert a escoltar l'oposició.

En referència al projecte de Ragull Centre, Carmela Fortuny ha assegurat que des de Junts "volem mantenir el model de ciutat de Sant Cugat i en cap cas el volem transformar". La portaveu, que ha assegurat que "la gent cada vegada està més enfadada amb aquest govern", considera que "Junts suposa l'alternativa a la paràlisi, a la inacció i al col·lapse del tripartit".

Durant la seva intervenció, la regidora Cristina Paraira ha lamentat la falta d'autocrítica del govern i la poca voluntat per a treballar conjuntament amb l'oposició, "especialment en aquesta situació on hauríem d'estar tots més units que mai". Paraira considera que el govern no ha donat solució a cap de les tres emergències per les quals es va conformar el pacte (l'habitacional, la climàtica i la democràtica), ha criticat el retard en la presentació de pressupostos, la falta d'inversió en la ciutadania, la incapacitat d'agilitzar l'administració, l'aturada d'obres, com la de la biblioteca i, en definitiva, ha assegurat que el govern "no té un projecte, sinó que va improvisant".

Per la seva banda, el president de l'EMD, Josep Puig, ha aprofitat el seu torn de paraula per explicar la feina feta a Valldoreix i els projectes que queden pendents per a aquests dos anys.




Cristina Paraira

Fan els pressupostos tard, no són capaços d'agilitzar l'administració, aturen obres, obres de la biblioteca, la Unió encara està tancada, les cobertes esportives que no avancen...

Carmela Fortuny

La gent està contenta i agraïda de viure a Sant Cugat, però cada vegada més enfadada amb aquest govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.