El santcugatenc Damià Calvet serà el nou president del Port de Barcelona

L'exconseller rellevarà en el càrrec la també santcugatenca Mercè Conesa, designada per ell mateix el juliol de 2018


  • Comparteix:

Damià Calvet en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Damià Calvet en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'exconseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Damià Calvet, serà el president del Port de Barcelona, segons ha anunciat aquest dijous al matí el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, el també santcugatenc Jordi Puigneró. Calvet rellevarà, precisament, l'exalcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa, designada per ell mateix el juliol de 2018. El traspàs entre Conesa i Calvet s'iniciarà aquest mateix dijous i està previst que s'allargui tot el juliol. Actualment, Calvet és diputat de Junts al Parlament i va quedar fora de l'actual Executiu de Pere Aragonès després de la fusió entre la conselleria de Polítiques Digitals i Territori, departament que va assumir el mateix Puigneró.

A nivell de partit, l'exconseller es va presentar a les primàries de Junts per Catalunya per escollir el candidat a les eleccions del 14 de febrer, però va perdre davant Laura Borràs, actual presidenta del Parlament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.