El PSC vol més semàfors a la ciutat per posar fi als accidents de trànsit


  • Comparteix:

Els socialistes alerten que el creixement de la ciutat ha augmentat els 'punts negres' viaris

Els socialistes alerten que el creixement de la ciutat ha augmentat els 'punts negres' viaris

El PSC demanarà la instal·lació de més semàfors a la ciutat per pacificar el trànsit i evitar que es repeteixin accidents com el que aquest dimecres va acabar amb la vida d'una persona a la zona de l'Arxiu Nacional. Els socialistes creuen que el creixement de la ciutat fa necessari aplicar mesures més dràstiques per millorar la mobilitat i reduir la sinistralitat.

El PSC considera que el creixement de la ciutat ha multiplicat els 'punts negres' viaris i, per això, proposa mesures més efectives per evitar els accidents de circulació. En concret, els socialistes proposen l'elaboració d'un Pla Director de Semàfors que complementi les mesures que ja ha engegat l'equip de govern, com la creació de rotondes i passos elevats, i la utilització d'un radar mòbil per detectar les infraccions. Ho explica el regidor socialista Joan Carrasco.

Joan Carrasco

Si els conductors no respecten els senyals, caldrà col·locar més semàfors. Als nous barris s'han instal·lat rotondes o passos elevats, que estan bé, però volem que l'Ajuntament faci un pas més.


El PSC portarà aquesta proposta a les comissions informatives de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, i, si cal, ho elevarà al ple municipal. La voluntat dels socialistes és no fer d'aquesta qüestió un tema de polèmica entre partits polítics, sinó aconseguir el màxim consens per posar fi als accidents mortals al municipi.

Joan Carrasco

De vegades el creixement de la ciutat no va acompanyat de mesures per millorar la mobilitat. S'han de començar a prendre mesures més dràstiques per evitar els accidents.


El PSC ha avançat que, segons ells, calen entre 8 i 10 semàfors més a la ciutat, i especialment als nous barris com Coll Favà, la zona de l'Arxiu Nacional i el Parc Central, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.