L'alcaldessa demana recuperar el toc de queda nocturn

Ingla, i altres alcaldes, han fet arribar aquesta petició a les autoritats sanitàries


Temes relacionats

S'amplia la franja d'edat del cribratge massiu per la baixa afluència de participants (13/jul/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Mireia Ingla / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Imatge d'arxiu de Mireia Ingla / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

L'alcaldessa, Mireia Ingla, demana recuperar el confinament nocturn per aturar l'expansió de la Covid-19. Per Ingla, la mesura permetria controlar millor les concentracions de persones a les nits, un dels focus de contagi, especialment entre els joves. A l'espera de resposta a la seva petició, de moment, l'Ajuntament ha reforçat la presència policial al municipi i ha suspès aquelles activitats, principalment dirigides als joves, on hi havia una previsió de concentració de persones.

L'altra via d'incidència per contenir el virus ha estat el cribratge massiu que aquest dimarts i dimecres acull el pavelló municipal de la Rambla del Celler i que està dirigit a joves entre els 18 i els 20 anys.

Tot i així, Ingla creu que cal anar més enllà i reactivar el confinament nocturn. "És imprescindible per acabar l'onada de contagis", ha afirmat Ingla, qui creu que la mesura permetrà controlar les aglomeracions que es donen a les nits a l'espai públic.

De fet, amb les noves mesures anunciades pel Govern, l'Ajuntament haurà de tancar els espais públics a les nits, però Ingla considera que cal reforçar-ho amb un nou toc de queda, una mesura que reclama a les autoritats sanitàries.




Mireia Ingla

A aquestes mesures que ha anunciat el Govern, demanen també que es prengui la mesura del confinament nocturn. És imprescindible per acabar amb l'onada de contagis. Ens referim a aquestes aglomeracions que es donen a l'espai públic a les nits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.