L'Ajuntament celebra la renúncia de l'Incasòl a recuperar l'activitat de camp de golf a Can Sant Joan

Encara amb la cessió dels terrenys i la definició d'usos pendents, el govern local aposta perquè l'accés a l'espai sigui "públic i universal"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del camp de golf de Can Sant Joan / Foto: Reconvertim el Camp de Golf

Imatge d'arxiu del camp de golf de Can Sant Joan / Foto: Reconvertim el Camp de Golf

L'Ajuntament de Sant Cugat ha rebut amb satisfacció la renúncia de l'Incasòl a recuperar l'activitat de golf, encara que sigui en una dimensió més petita, als terrenys de l'antic camp de golf de Can Sant Joan, entre Sant Cugat i Rubí. La segona tinenta d'alcaldia, Núria Gibert, ha posat de manifest el 'valor ecològic' dels terrenys, l'ús dels quals encara estan per definir, tot i que considera que s'ha de garantir que 'l'accés sigui públic i universal, no privatiu'.

Gibert ha advertit, això sí, que el procediment perquè l'Incasòl cedeixi els terrenys pot dilatar-se en el temps. "Haurem d'estudiar si la proposta que fan ens interessa", ha puntualitzat.

Per la seva banda, la regidora de Sostenibilitat, Alba Gordó, ha posat en valor l'"organització ciutadana" que ha propiciat que les institucions hagin abordat el debat. La republicana ha posat de relleu de l'Ajuntament va ser "una de les primeres administracions" que van manifestar-se en contra de recuperar l'activitat del golf als terrenys. Per això, ha celebrat que l'Incasòl hagi abraçat finalment aquest plantejament.


Núria Gibert

Totes aquestes hectàrees tenen un valor ecològic molt important. Vèiem inviable implementar un golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.