El PSC de Sant Cugat demana que s'obrin els CAP de Can Mates i Valldoreix a l'agost per fer front a la cinquena onada de la Covid-19

Consideren que no és prudent barrejar els pacients d'urgències Covid amb els ordinaris al CAP de La Mina, l'únic obert al 100% aquest estiu


  • Comparteix:

Pere Soler, en una foto d'arxiu en un acte del PSC / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler, en una foto d'arxiu en un acte del PSC / Foto: Cugat Mèdia

El PSC de Sant Cugat demana al departament de Salut i a Mútua Terrassa que es replantegi el tancament dels Centres d'Atenció Primària de Can Mates i Valldoreix davant l'augment de casos de Covid-19 de la cinquena onada. El seu primer secretari, Pere Soler, considera que mentre no posin reforços per afrontar els nous contagis de la pandèmia, aquests dos CAP no haurien de tancar a l'estiu, i menys barrejar pacients d'urgències de Covid-19 amb pacients ordinaris al CAP de la Mina, que serà l'únic que estarà obert a l'agost. Soler 'denuncia la manca de planificació de la Conselleria de Salut, que fa un any i mig que està lluitant contra la pandèmia, i que està deixant morir l'atenció primària'.

Els socialistes de Sant Cugat consideren que el nou conseller de Salut, Josep Maria Argimon, malgrat haver estat a "l’alçada" per a la lluita contra la pandèmia, posen en dubte la seva capacitat per dirigir una conselleria tan complexa com la de Salut.

El primer secretari del PSC local, Pere Soler, també recorda que Sant Cugat "pateix un greuge històric en matèria de recursos sanitaris, amb el tancament dels ambulatoris de La Floresta i les Planes, la necessitat d’un tercer ambulatori al barri de Sant Francesc-Monestir, la manca d’un hospital de referència de proximitat o el trasllat d’especialitats de gran demanda”.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.