La neteja de les franges de protecció contra incendis de La Floresta ja ha començat


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha visitat la zona acompanyat per representants veïnals

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha visitat la zona acompanyat per representants veïnals

Els treballs de neteja de les franges de protecció contra incendis de La Floresta ja han començat, per tal de tenir els terrenys enllestits abans que arribi l'estiu. Així s'ha explicat coincidint amb la visita del tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, que ha recorregut la zona acompanyat per representants de tres associacions de veïns del districte i per tècnics municipals i del Parc de Collserola.

El titular de l'àrea de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha visitat aquest cap de setmana les franges de protecció contra incendis de La Floresta, atenent a les demandes dels veïns del districte, que havien mostrat la seva preocupació sobre aquesta qüestió. Amb motiu d'aquesta visita, Pomar ha explicat que els treballs de neteja ja han començat, amb l'objectiu de deixar els terrenys preparats abans que el risc d'incendi sigui més elevat.

A més, el tinent d'alcalde ha valorat molt positivament la jornada i ha recordat que l'equip de govern sempre és receptiu a les demandes dels veïns.

Eduard Pomar

Van valorar positivament el fet que des de l'Ajuntament d'anés sobre el terreny per veure quina era la situació. De vegades és molt més efectiu fer la visita sobre el terreny. Estem oberts a atendre les demandes dels veïns.


La visita a les franges de protecció de la Floresta ha comptat amb la presència de representants de 3 de les 4 associacions de veïns de La Floresta, així com de tècnics de l'Ajuntament i del Parc de Collserola.

I és que els veïns d'aquest districte s'havien mostrat inquiets, en les últimes sessions dels consells de districte, per l'estat de les zones boscoses de la Floresta. Per això, van demanar a l'Ajuntament una neteja perimetral de la zona que ajudi a reduir el risc d'incendis, així com una revisió de l'estat de les franges de protecció.

El representant de l'Associació de Veïns i Propietaris de la Floresta, Ramon Obach, s'ha mostrat molt satisfet per la visita del titular de Medi Ambient.

Ramon Obach

Ens han explicat que es vol fer una neteja perimetral a La Floresta. Si es fa ara, és molt positiu per donar més seguretat de cara a l'estiu. Estarem atents per veure si s'executa.


Amb totes aquestes mesures, Ajuntament, veïns i el Consorci del Parc de Collserola volen evitar que es repeteixin incendis forestals com el de l'any 1994.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.