El PSC denuncia que l'equip de govern no contempla totes les mesures de seguretat proposades per Thorson


  • Comparteix:

Els socialistes reiteren que s'ha perdut l'oportunitat de fer una plaça cívica de veritat

Els socialistes reiteren que s'ha perdut l'oportunitat de fer una plaça cívica de veritat

La secció local del PSC reitera el seu desacord amb la decisió de l'equip de govern de fer passar tots els autobusos urbans i interurbans per la plaça Lluís Millet. La formació socialista lamenta, a més, que el projecte no recull totes les mesures de seguretat contemplades en l'informe Thorson i adverteix de la perillositat que això pot suposar.

El PSC Sant Cugat ha volgut mostrar, altre cop, el seu desacord amb l'equip de govern un cop aquest ha decidit finalment que totes les línies dels autobusos urbans i interurbans passin per la plaça Lluís Millet.

El portaveu socialista, Jordi Menéndez, ha assegurat estar decepcionat i preocupat per aquesta decisió de l'equip de govern ja que posa fi a l'oportunitat de que la plaça tingui un caràcter cívic i estigui exempta de trànsit.

Jordi Menéndez

Ens sentim tristos i preocupats, perquè la plaça Lluis Millet ha perdut l'oportunitat de ser una plaça cívica i exempta de trànsit.


Menéndez ha afegit, a més, que el projecte de l'equip de govern no contempla totes les mesures de seguretat proposades per Ole Thorson, i ha advertit del risc que hi pot haver per als ciutadans amb el pas d'un autobús cada 7 minuts, aproximadament.

Jordi Menéndez

No es contemplen totes les mesures de prevenció de l'informe Torson. A més, les entrades d'algunes cases de la zona van a parar directament al que serà el carril del bus.


Des del PSC han afirmat també que l'equip de govern ja va perdre una oportunitat, quan es va fer la remodelació de l'estació, de fer un vestíbul i un subterrani que permetés el pas dels autobusos, tal i com ells havien proposat.

A banda, els socialistes han volgut deixar clar que, tot i haver elogiat en el seu moment el treball fet per l'expert en mobilitat Ole Thorson, això no vol dir que aquest grup municipal comparteixi la decisió de l'equip de govern de fer passar els autobusos per la plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.