La CUP-PC porta a Antifrau el cas del complement salarial de la tècnica de comerç de l'EMD de Valldoreix

Margineda: "No actuar podia representar deixar impunes accions on calia dilucidar quina legalitat tenien"


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del portaveu de la CUP-PC a Valldoreix, el vocal Ferran Margineda / Foto: EMD

Imatge d'arxiu del portaveu de la CUP-PC a Valldoreix, el vocal Ferran Margineda / Foto: EMD

La CUP-PC, a través del vocal portaveu a la junta de veïns de l'EMD, Ferran Margineda, ha demanat a l'Oficina Antifrau de Catalunya que investigui el cas del complement salarial de la tècnica de comerç de l'administració de Valldoreix. Ho ha donat a conèixer el mateix Margineda aquest divendres en un article d'opinió a Cugat Mèdia, on explica que té el suport de l'assemblea del seu partit, així com de les associacions Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix i Gent per Valldoreix, però no de cap altre partit de l'oposició, fet que lamenta.

A la darrera junta de veïns, el govern va anunciar que havia demanat a la Diputació de Barcelona revisar els acords de la junta de veïns del juliol de modificació de plantilla i complement salarial de treballadors, que afectava la tècnica de comerç de l'administració descentralitzada, qui, a la vegada, era la secretària-interventora accidental. Davant d'aquest conflicte d'interessos, l'oposició d'esquerres ja va demanar el mes setembre que aquests acords s'anul·lessin i, davant la negativa de l'executiu, va avisar que portaria el cas a l'Oficina Antifrau. Fins ara, aquesta acció havia quedat suspesa, ja que el plenari va aprovar per unanimitat una moció introduïda d'urgència per la CUP-PC que anul·lava els acords aprovats al juliol que donaven llum verda al complement salarial.

"Mentre explicava la moció i llegia els atesos", explica Margineda en l'article d'opinió, "m'adonava que estava explicant públicament pràctiques irregulars que, si no eren acompanyades d'una posterior instància per ser investigades, jo també actuava de forma irregular". El vocal cupaire adverteix que "no actuar podia representar deixar impunes accions on calia dilucidar quina legalitat tenien, deixant la porta oberta a què, per possibles circumstàncies canviants, poguessin tornar a succeir".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.