Sant Cugat dóna suport a la campanya 'La mediterrània: cruïlla de pobles'


  • Comparteix:

Tots els grups polítics del plenari van votar de forma unànime la moció institucional per donar suport a la campanya 'La mediterrània: cruïlla de pobles'. Una iniciativa, promoguda pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que vol aplegar Catalunya i Illes Balears en la defensa de la pau i la justícia com a pilars propis del Mediterrani.

Tal i com havia anunciat la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, l'Ajuntament va proposar la institucionalització de la campanya "La Mediterrània: cruïlla de pobles". Amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, el consistori va engegar el passat mes de maig aquesta campanya que té l'objectiu d'eliminar les diferències entre els pobles del nord i el sud de la Mediterrània.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha recordat quins són els fonaments d'aquesta campanya:

Àngels Ponsa

Caldrà fer un important esforç per crear un clima de pau, justícia i diàleg a la regió de la Mediterrània


Sant Cugat, juntament amb altres ciutats catalanes i de Ses Illes, s'han adherit a aquesta campanya amb l'organització d'un ampli programa d'activitats que duraran fins a finals d'any. La moció de l'equip de govern va rebre els vots favorables de l'oposició, tot i que, en cas d'ERC, va puntualitzar que la campanya hauria de ser extensiva al País Valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.