Falta d'acord per aprovar una moció contra el decret de reforma laboral del PP


  • Comparteix:

La falta de consens en un redactat unitari va fer impossible que el ple tirés endavant una moció reprovant el decret de reforma de les prestacions de l'atur aprovada pel Partit Popular. Els socialistes i Iniciativa demanaven la retirada del decret, mentre que Convergència i Unió apostava per la seva modificació. Finalment la falta d'acord no va fer prosperar cap de les dues mocions.

El grup de CIU proposava demanar al govern central i als agents socials la represa del diàleg i instar al govern de l'Estat a modificar el decret en 10 punts concrets.

En canvi, la moció del PSC i Iniciativa anava més enllà i demanava la retirada de la reforma laboral. Escoltem els arguments de la federació en veu de Pasqual d'Ossó, i dels partits d'esquerra en veu de Jordi Menéndez.

Pasqual d'Osso+ Menendez



El Partit Popular, per la seva banda, ha exaltat les virtuds del decret llei afirmant que tallarà d'arrel les irregularitats en el cobrament dels subsidis d'atur. El regidor popular Jaume Tarragó ha aixecat les protestes de tota la resta de grups quan ha afirmat que a Catalunya no hi ha atur i que la reforma posarà a fi a l'abús en les prestacions de desocupació:

Jaume Tarragó



Finalment la proposta no ha pogut prosperar ja que els grups han mantingut intactes les seves posicions inicials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.