El PP acusa de 'negligència' al departament d'Educació i a GISA pels despreniments al CEIP L'Olivera


  • Comparteix:

Els populars han entrat aquest dimecres una pregunta parlamentària adreçada al govern

Els populars han entrat aquest dimecres una pregunta parlamentària adreçada al govern

El grup parlamentari del PP ha presentat avui una pregunta al govern català exigint més mesures de seguretat per al CEIP L'Olivera i acusant de 'negligència' al departament d'Educació i a l'empresa pública GISA. Els populars consideren 'inexplicable' que s'hagin produït tres despreniments en només tres setmanes i qüestionen la fiabilitat dels certificats de seguretat emesos per l'empresa constructora. A més, el grup municial popular també considera que l'equip de govern de Sant Cugat hauria d'haver enviat abans tècnics a inspeccionar l'escola.

La diputada del PPC, Eva Garcia, ha exigit avui al departament d'Educació de la Generalitat que garanteixi la seguretat del CEIP L'Olivera, després que en les darreres tres setmanes el centre hagi patit tres despreniments de plaques del sostre. La diputada popular del Vallès Occidental ha presentat una pregunta al govern català, en la qual s'interessa per conèixer quines mesures de seguretat s'aplicaran i quina fiabilitat mereixen els certificats de seguretat que ha emès l'empresa pública GISA.

Sentim la diputada del PPC, Eva Garcia.

Eva Garcia

Exigim més mesures de seguretat pel CEIP de l'Olivera i volem saber quina fiabilitat mereixen els certificats, que es van emetre d'una manera una mica negligent


Garcia considera 'inexplicable' que des que es va inaugurar l'escola, el passat mes de setembre, s'hagin produït tants despreniments i considera que hi ha hagut 'negligència' per part de l'empresa constructora, ja que després dels primers incidents tant el departament d'Educació com GISA van emetre un certificat garantint la seguretat de les instal·lacions.

De la seva banda, des del grup municipal pòpular han afegit que també l’equip de govern municipal hauria d'haver actuat abans enviant als tècnics municipals a inspeccionar l’escola i no haver-se esperat a que succeís un tercer accident per reaccionar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.