L'equip de govern es compromet a controlar la contaminació acústica i lumínica de Coll Favà


  • Comparteix:

L'ajuntament està treballant en l'eliminació dels problemes de contaminació acústica i lumínica que han denunciat els veïns de Coll Favà que viuen al costat del camp de futbol municipal. Les actuacions del consistori s'han traduït en la realització d'un estudi tècnic i el contacte amb els responsables de la instal·lació esportiva.

Això va contestar el regidor d'Instal·lacions Esportives, Jaume Tubau, durant el torn de precs i preguntes de la sessió plenària de dilluns. El regidor del PSC, Salvador Gausa, va preguntar si l'equip de govern solucionaria les incomoditats d'uns 80 veïns de Coll Favà, uns problemes que ja s'havien abordat fa dues setmanes en una reunió entre els veïns i el propi Tubau.

A instàncies dels veïns, Gausa va denunciar que l'ajuntament no tingués en compte l'impacte sonor i lumínic a l'hora de planificar la instal·lació d'aquest camp de futbol, situat a 14 metres dels habitatges. Els veïns afectats protesten per l'horari de l'equipament que, en dies feiners, tanca a 2/4 de 12 de la nit. Una altra queixa és mala col·locació dels focus del camp que enfoquen directament a les cases, obligant als veïns a baixar les persianes.

Per la seva banda, Jaume Tubau va dir que diumenge va informar als veïns que s'ha realitzat un estudi tècnic i que el consistori s'ha posat en contacte amb l'empresa que va instal·lar els llums i amb TEAM PARTNERS, que assumeix la gestió del camp de futbol. Tubau va afirmar que totes les parts han d'arribar a un acord:

Jaume Tubau

Hem de trobar l'equilibri entre la qualitat de vida dels veïns i que el camp de futbol pugui funcionar amb normalitat


A la pàgina web de l'Associació de Veïns de Coll Favà figuren altres queixes relatives a la impossibilitat d'usar les instal·lacions els diumenges a la tarda i els elevats preus de les pistes de pàdel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.