Les JERC reclamen descomptes per a joves del 50% en les tarifes dels FGC


  • Comparteix:

Les joventuts republicanes creuen que la proposta de CiU tindria efectes secundaris negatius

Les joventuts republicanes creuen que la proposta de CiU tindria efectes secundaris negatius

Les JERC engegaran una campanya per reclamar descomptes per a joves de fins al 50% en els bitllets dels FGC. Les joventuts republicanes consideren 'abusives' les tarifes actuals i qualifiquen d'enganyifa la tarjeta T-Jove, i per això exigeixen descomptes especials com els que ja s'apliquen als pensionistes o les famílies nombroses. D'altra banda, les JERC han afegit que la proposta de CiU d'integrar les estacions de Sant Cugat dins la 'zona 1' de Transports pot tenir 'efectes secundaris' negatius, com el fet que els estudiants de la UAB haurien de pagar un bitllet de dues zones per fer un recorregut de només tres estacions.

Les JERC de Sant Cugat volen engegar una campanya a nivell comarcal per aconseguir que els bitllets per a joves dels FGC tinguin descomptes especials. Les joventuts republicanes consideren que les actuals tarifes són 'abusives' i que la tarjeta T-Jove és una 'enganyifa' i per això reclamen un descompte del 50%, similar al que ja s'aplica a altres col·lectius desafavorits com els pensionistes o les famílies nombroses. Escoltem el portaveu de les JERC a Sant Cugat, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Reivindiquem descomptes per a joves del 50%, com ja es fa a altres països d'Europa. De la mateixa manera que els pensionistes tenen descomptes, els joves també som un col·lectiu desafavorit.


Les JERC han subratllat que l'anunci d'aquesta campanya no té res a veure amb la iniciativa engegada per CiU reclamant que les estacions dels FGC al municipi d'integrin dins la 'zona 1' de Transports. Malgrat això, Ramon Puigneró ha afirmat que la proposta de la federació nacionalista és 'demagògica' i, a més, podria tenir 'efectes secundaris' negatius en alguns casos. L'escoltem.

Ramon Puigneró

La proposta de CiU té efectes secundaris. S'ho haurien d'haver mirat més acuradament i no fer campanyes a la valenta ara que no tenen responsabilitats a la Generalitat. No s'han pensat gaire la proposta.


Entre els 'efectes secundaris' de la proposta de CiU, Puigneró subratlla el fet que els estudiants de la UAB haurien de pagar dues zones per anar a estudiar i que es trencaria la cohesió amb la resta de poblacions de la comarca, com Sabadell, Terrassa o Rubí, a canvi d'un acostament a l'òrbita de la ciutat de Barcelona.

Les JERC de Sant Cugat volen elevar la seva campanya a la resta de seccions de les joventuts republicanes de la comarca per tal que la iniciativa prengui força amb l'objectiu de presentar-la a les instàncies corresponents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.