La masia de Torre Blanca comptarà amb dos bucs d'assaig per als grups de música de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip de govern ha aprovat ja la licitació de les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca, que començaran a la primavera i és previst que estiguin enllestides el setembre del 2006. El projecte d'obres inclou la construcció de dos bucs d'assaig al soterrani de l'immoble, però no una sala de concerts, que encara està pendent de trobar una ubicació adequada.

Després dels tràmits administratius corresponents, la Junta de Govern ha aprovat ja la licitació de les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca, que s'haurà de convertir en un equipament per als joves del municipi.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha anunciat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que les obres començaran a la primavera i que està previst que les instal·lacions es puguin inaugurar al setembre del 2006. Ramon ha explicat, a més, que el projecte executiu inclou dos bucs d'assaig per als grups de música de Sant Cugat, però no la reclamada sala de concerts, que encara no té una ubicació definitiva.

Toni Ramon

El projecte de Torre Blanca inclou, al soterrani, dos bucs d'assaig. El projecte de la sala de concerts tira endavant, però han aparegut algunes dificultats. Estem segurs que les solucionarem.


La rehabilitació de la masia, consensuada amb les entitats juvenils de la ciutat, inclou el reforçament de l'estructura de l'edifici, la construcció d'una sala annexa i la instal·lació d'un ascensor, que obligarà a desplaçar l'actual escala. A més, és el primer projecte d'obres que ha passat per la recentment creada Comissió d'Accessibilitat, per garantir que les obres es fan tenint en compte les necessitats de les persones amb alguna minusvalidesa.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de poder iniciar finalment les obres de remodelació, després de tants tràmits per elaborar, aprovar i encarregar el projecte executiu. L'escoltem.

Toni Ramon

El projecte de Torre Blanca ha costat molt. Hem hagut de passar una sèrie de tràmits obligats que ens han fet perdre temps, i em sap greu. Ara ja tenim el projecte aprovat i només falta que entri l'empresa a treballar.


Recordem que el projecte final no contempla la ubicació a Torre Blanca de la sala de concerts, una de les principals reivindicacions dels col·lectius juvenils de Sant Cugat. En aquest sentit, Toni Ramon ha explicat que de moment no hi ha una ubicació concreta per aquest equipament, però ha afegit que l'equip de govern continua treballant per trobar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.