Vaga 20-J: Els sindicats esperen una aturada massiva a Sant Cugat


  • Comparteix:

Al voltant de 200.000 treballadors de la comarca donaran suport avui a la vaga general, segons dades dels principals sindicats. Els sindicats han denunciat però, que un gran número d'empreses han obligat als treballadors a acudir als seus llocs de feina.

Els sindicats UGT, CCOO i Usoc consideren que la vaga general està del tot justificada i que l'objectiu d'aquesta jornada és que els treballadors puguin seguir-la amb total llibertat. Els sindicats creuen que la reforma laboral proposada pel govern del PP retira als treballadors molts drets fonamentals. Antonio Díaz, membre de CCOO explica les conseqüències que tindrà l'aplicació del decret.

Antonio Díaz



D'altra banda, els sindicats han denunciat que nombroses empreses forçaran als seus empleats a continuar treballant durant el dia d'avui. Segons Antonio Díaz es calcula que al voltant de 200 empreses poden trobar-se en aquesta situació. Per aquest motiu, Díaz ha destacat la importància de l'existència dels piquets.

Antonio Díaz



La principal reivindicació dels sindicats és la retirada del decret del govern i que es torni a començar el procés d'elaboració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.