Sant Cugat torna a reclamar un hospital de referència per als habitants de la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal


  • Comparteix:

El ple aprova una moció demanant que aquesta zona sigui considerada àrea de referència al Pla Sanitari del Vallès Occidental

El ple aprova una moció demanant que aquesta zona sigui considerada àrea de referència al Pla Sanitari del Vallès Occidental

Tots els grups polítics han aprovat per unanimitat, en el ple de març, una moció institucional per demanar un nou centre hospitalari a la zona que doni els serveis que actualment s'estan prestant a Terrassa. Els partits locals reivindiquen, igual que ja ho ha fet Rubí, que la zona Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal sigui considerada un subsector o àrea de referència al Pla Sanitari del Vallès Occidental i que hi hagi un hospital de referència que garanteixi una prestació de serveis sanitaris de qualitat, equitatiu i accessible per a tothom.

El ple d'aquest mes de març ha servit per aprovar per unanimitat una moció institucional que reclama la construcció d'un hospital de referència que garanteixi la prestació de serveis sanitaris de qualitat, i que sigui alhora accessible per a tots els veïns de la zona de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

Tots els grups polítics de Sant Cugat consideren que aquestes poblacions pateixen una gran pressió assistencial i llargues llistes d'espera. En aquest sentit, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, considera que l'assistència sanitària està subjecte al canvi demogràfic i social del territori, i que donat l'elevat creixement d'aquests tres municipis, els serveis sanitaris s'haurien d'actualitzar.

Enric Tomàs

Tota l'assitència sanitària està subjecte al canvi demogràfic i social que hi ha al territori, i en el cas d'aquestes tres ciutats aquest creixement és molt alt i per això crec que els serveis s'han d'anar actualitzant.


Segons Enric Tomàs, des de la Conselleria de Salut de la Generalitat ja estan considerant les necessitats actuals de la població per adequar i optimitzar els recursos existents, i planificar-ne de nous a mig i llarg termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.