El PSC demana que s'iniciï la modificació del PGM de la Floresta partint de la proposta de la Fundació Sant Cugat


  • Comparteix:

Els socialistes celebren les declaracions d'ERC, que ho veu com un punt de partida per desencallar aquesta qüestió

Els socialistes celebren les declaracions d'ERC, que ho veu com un punt de partida per desencallar aquesta qüestió

El PSC de Sant Cugat insta l'equip de govern a iniciar d'immediat els estudis tècnics que permetin dur a terme la modificació del PGM de la Floresta a partir de la proposta inicial presentada per la Fundació Sant Cugat. Els socialistes se sumen d'aquesta manera a les declaracions fetes per ERC, que ha valorat la proposta com un punt de partida per començar a treballar, revisant alguns aspectes com l'increment de l'edificació.

L'agrupació local del PSC celebra el posicionament fet públic per ERC, que considera un bon punt de partida la proposta de la Fundació Sant Cugat per modificar el PGM de la Floresta però traslladant al centre del districte l'edificació prevista a Can Busquets.

Els socialistes coincideixen amb ERC que el projecte de la Fundació Sant Cugat pot ser una bona base per desencallar el procés de modificació del PGM de la Floresta sense urbanitzar Can Busquets i resoldre així alguns problemes del districte com els temes de vialitat o legalitzar les cases que van quedar fora d'ordenació l'any 1976. En aquest sentit, insten l'equip de govern, i especialment a CiU, a iniciar immediatament els estudis tècnics que permetin tramitar la modificació del PGM de la Floresta a partir d'aquesta proposta, fent-hi les modificacions que es considerin pertinents. Ho explica el portaveu socialista, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

Aacceptar la proposta de la Fundació com a punt de partida és una bona decisió que compartim, i encoratgem a CiU a iniciar els tràmits per estudiar tècnicament el projecte en forma de proposta de modificació de planejament.


Des del PSC consideren que si hi ha un acord entre la major part de grups municipal en que aquest és un bon punt de partida, el tema no es pot demorar més i cal encarregar a un equip redactor, que consideren que podria ser el mateix que ha fet l'anterior projecte, perquè es posi a treballar per tirar-ho endavant corregint aquells aspectes que es cregui convenient. Escoltem Jordi Menéndez

Jordi Menéndez

Demanen a un equip redactor, que com a encèrrec de l'ajuntament, posi fil a l'agulla i corregeixi aquells aspectes de la proposta de la Fundació que poden ser més discutibles.


Els socialistes consideren que el més important de la proposta de la Fundació Sant Cugat és que posa de manifest que poden haver-hi alternatives a la urbanització d'un sector de Can Busquets, traslladant l'edificació a una altra banda. Una proposta que segons Menéndez, parteix del mateix esperit del que ells havien plantejat en les seves mocions, però va més enllà i és 'més valenta' ja que dóna una alternativa per aconseguir el sòl necessari per legalitzar les cases fora d'ordenació. La proposta dels socialistes en canvi, 'en aquest aspecte era més ambigua' ja que, segons el propi Menéndez, plantejava la necessitat de buscar opcions a la urbanització de Can Busquets però sense concretar-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.