Els partits de l'oposició creuen que el govern central haurà de canviar d'actitud després de la vaga


  • Comparteix:

Els partits polítics amb representació a l'ajuntament han valorat de forma ben diferent la vaga general. Mentre que els grups d'esquerra i CIU consideren que el govern central haurà de rectificar després de l'aturada d'ahir, el Partit Popular en minimitza el seguiment.

Després de la primera vaga contra un govern del Partit Popular, tots els partits de l'oposició asseguren que l'aturada és un toc d'alerta al govern central per reemprendre el diàleg sobre la reforma laboral.

Des de Convergència i Unió es considera que la vaga ha de portar el govern a revisar la seva reforma laboral. Lluís Recoder convida el Partit Popular a canviar l'estil de govern que l'ha caracteritzat des que van aconseguir la majoria absoluta.

Lluis Recoder

El Partit Popular ha de treure una conclusió clara i ha de millorar el seu estil de govern


Des del PSC, s'insta el govern a resoldre el problema dels aturats, sense culpar de forma genèrica els aturats. El seu portaveu, Jordi Menéndez, considera que la vaga ha estat una diada molt important, que ha de fer reflexionar el govern espanyol.

Jordi Menéndez

La vaga ha de forçar a recapacitar al govern espanyol


Des d'Esquerra Republicana es considera que el seguiment de la vaga ha estat molt important però que encara ho seran més les seves conseqüències. Segons Eduard Pomar, el govern no podrà ignorar la resposta social del 20-J:

Eduard Pomar

El seguiment massiu de la vaga ha de forçar el govern a negociar la reforma laboral


Iniciativa Per Catalunay-els verds han valorat de forma positiva les mobilitzacions d'ahir i han destacat l'alt grau de seguiment que va tenir la vaga. Escoltem Francesc Godàs.

FRANCESC GODAS



Des del Partit Popular, però, hi ha una visió completament diferent. La presidenta local del PP ha criticat l'acció dels piquets, que NO han respectat el dret a treballar. Segons Berta Rodríguez, la vaga no ha estat cap éxit.

Berta Rodríguez

La vaga ha estat un "fiasco". L'any 88 sí va haver una autèntica vaga contra el PSOE.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.