Jaume Massanés dimiteix com a president d'ERC per motius 'personals i professionals'


  • Comparteix:

El fins ara sots-president de l'executiva, Narcís Clavell, el substituirà en el càrrec

El fins ara sots-president de l'executiva, Narcís Clavell, el substituirà en el càrrec

Jaume Massanés ha dimitit com a president de la secció local d'ERC per motius 'personals i professionals', tot i que continuarà sent membre de l'executiva i de la permanent comarcal. El fins ara sots-president del partit, Narcís Clavell, ha assumit el càrrec, i s'ha marcat com a prioritat millorar els circuits d'informació entre l'executiva i el grup municipal.

El fins ara president d'ERC a Sant Cugat, Jaume Massanés, ha presentat la seva renúncia irrevocable al càrrec per motius 'personals i professionals'. Tot i que Massanés no ha volgut fer declaracions, ha indicat que actualment no podia dedicar prou temps a les seves responsabilitats al capdavant de la formació.

El substituirà l'actual sots-president del partit, Narcís Clavell, que ha estat nomenat amb l'acord unànime de l'executiva. Clavell ha lamentat la renúncia de Massanés i ha negat que hi hagi raons polítiques en la seva decisió.

Narcís Clavell

Ens sap greu aquesta situació. Per motius professionals, Jaume Massanés no pot dedicar prou temps a la presidència del partit i per això ha presentat la dimissió de forma irrevocable.


Narcís Clavell ha admès, però, que en alguns moments l'executiva presidida per Jaume Massanés va tenir problemes de comunicació amb els membres del grup municipal d'ERC, i ha afegit que una de les prioritats de la seva presidència serà, precisament, fer més 'fluïda' la relació entre la direcció del partit i els càrrecs electes amb responsabilitats a l'equip de govern.

Narcís Clavell

De vegades, la informació no flueix tant com un desitjaria, i això podia provocar cert malestar. Ara no passarà, no hi haurà cap malentès.


Clavell ha explicat que la seva presidència comportarà un petit canvi d'estil, però en cap cas modificarà la línia política d'ERC a Sant Cugat. En aquest sentit, el nou president de la formació ha reiterat la seva aposta personal pels pactes de govern que manté ERC, tant a Sant Cugat com a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.