Fernández-Alà: 'El Front Nacional de Catalunya vol recuperar l'excel·lència de Sant Cugat'

L'alcaldable del FNC per Sant Cugat ha deixat ben clar que cal trencar 'el model d'engany polític actual'


  • Comparteix:

Imatge de Lluís Fernández Alà / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de Lluís Fernández Alà / Foto: Cugat Mèdia

Lluís Fernández Alà s'ha presentat com l'única alternativa independentista, amb ADN català 100% i amb la defensa de Catalunya com una gran nació. Així s'ha definit l'alcaldable de Sant Cugat pel Front Nacional de Catalunya (FNC) al local Seven aquest dissabte davant una setantena d'assistents. Alà ha explicat que 'els polítics han arruïnat el país i es necessiten canvis en aquest sector amb gent preparada'. El santcugatenc ha destacat que 'el meu equip està ple de persones preparades amb talent, que coneixen la ciutat i dividides per àrees de funcionament'. Alà reconeix que cal tornar al model de ciutat de 2015 per recuperar el prestigi de la ciutat convertida en 'un Sant Cugat insegur, brut i sense direcció' ha alertat l'alcaldable. La listat del partit a Sant Cugat es presentarà en una setmana i també està per concretar si la formació presentarà presidenciable a l'EMD de Valldoreix o unirà el seu suport a Independents Valldoreix.

"Tenim un compromís electoral i no un programa electoral perquè nosaltres volem que ens exigiu el que exposem", així ha començat el discurs Fernández Alà. "Som un partit modern i fresc, independentista que no pacta amb els del 155 com ha fet la CUP o ERC a Sant Cugat i Junts a la Diputació de Barcelona", ha criticat l'alcaldable del FNC a Sant Cugat.

El secretari general del FNC, Jordi Casacuberta, ha acompanyat el santcugatenc. De moment no hi ha llista tancada, però sí que s'han presentat alguns dels noms com Lluís Feliu, Lluís Arasanz, Josep Prat, Maica Almirall, Rosa Sánchez, Xavi Bové, Isa Coll i Lídia Aguilera, entre d'altres. Tot i que l'ordre encara no està establert, tancarà la llista el president del Cercle Català de Negocis, el santcugatenc Albert Pont.

Alà ha parlat d'habitatge que cal impulsar més habitatge social i evitar la marxa dels joves santcugatencs per l'alt preu del lloguer. "Escoltarem la taula de mobilitat, cogovernarem amb les entitats i cal cercar l'atur 0 a Sant Cugat" ,ha refermat l'alcaldable.










Lluís Fernández Alà

Volem recuperar l'excel·lència de Sant Cugat. Hem perdut prestigi a tots els nivells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.