El PP proposa que es sol·liciti la inclusió de les Planes al programa d'ajudes per a barris d'atenció especial


  • Comparteix:

Els populars consideren que l'actual equip de govern no fa res per resoldre els problemes d'aquest districte

Els populars consideren que l'actual equip de govern no fa res per resoldre els problemes d'aquest districte

El Partit Popular de Sant Cugat presentarà una moció al ple municipal d'aquest mes d'abril instant a l'equip de govern a sol·licitar la inclusió de les Planes al programa d'ajudes per barris d'atenció especial de la Generalitat. Els populars consideren que l'equip de govern de CiU i ERC està donant l'esquena a aquest districte i que amb aquestes ajudes del govern català es podria donar un gir de 180 graus a aquest barri, que segons afirmen, pateix importants mancances urbanístiques i d'equipaments.

El PP proposarà al ple de l'Ajuntament que es sol·liciti la inclusió de les Planes al programa d'ajudes per a barri d'atenció especial de la Generalitat. Des d'aquesta formació recorden que el termini per presentar les sol·licituds acaba el dia 30 d'aquest mateix mes i que, en cas d'obtenir aquesta ajuda, es podria fer un pas important per millorar alguns aspectes d'aquest districte, que segons asseguren, presenta greus mancances i deficiències. Escoltem la presidenta del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Considerem que les Planes es podria acollir a aquesta ajuda i d'aquesta manera que aquest barri pogués fer un dir de 180º, ja que ens si ens hi passegem, hi veurem importants mancances.


La presidenta del PP ha aprofitat per denunciar la 'falta d'interès' que segons diu, té l'actual equip de govern de CiU i ERC envers aquest districte. Segons Rodríguez, mentre en l'etapa de govern de CiU i PP es van endegar diferents actuacions en aquesta zona, l'actual govern de la ciutat 'no ha fet res' per resoldre els problemes d'aquest barri.

Berta Rodríguez

Es va arribar a asfaltar el Camí de Can Casas, el de Can Flo, i diferents actuacions per millorar aquest barri, però a hores d'ara encara no s'ha posat la il·luminació en aquest vial.


Rodríguez ha explicat que des de la seva formació consideren que hi ha diferents qüestions per les quals les Planes podria acollir-se a aquestes ajudes, com per exemple la manca d'una xarxa de clavegueram o d'il·luminació en algunes zones. En tot cas, ha dit Rodríguez, es tracta d'estudiar-ho amb deteniment i presentar la sol·licitud abans que s'acabi el termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.