ERC insta l'alcalde a frenar la voluntat de Territori de portar al ple l'últim tràmit de la modificació del PGM de La Floresta


  • Comparteix:

Els republicans diuen que si CiU i PP aproven el text refòs, es perdrà la confiança entre els socis de govern

Els republicans diuen que si CiU i PP aproven el text refòs, es perdrà la confiança entre els socis de govern

ERC ha apel·lat directament a l'alcalde perquè eviti que el ple municipal de dilluns inclogui a l'ordre del dia la proposta d'aprovació del text refòs que manca per acabar de tramitar el PGM de La Floresta, i que inclou la construcció de 64 habitatges a Can Busquets. El portaveu republicà, Eduard Pomar, ha afegit que si finalment el projecte passés per ple i s'aprovés amb els vots de CiU i PP, demanarien explicacions al seu soci de govern i s'obriria una crisi de confiança.

Després que la tinent d'alcalde de Territori hagi anunciat la voluntat de portar al ple de dilluns l'aprovació del text refòs que falta per tramitar definitivament la modificació del PGM de La Floresta, ERC ha anunciat la seva oposició frontal a aquesta decisió. El portaveu republicà, Eduard Pomar, ha explicat que han apel·lat directament a l'alcalde perquè rectifiqui i no inclogui a l'ordre del dia aquest tràmit, a l'espera de buscar 'solucions alternatives' que no passin per la urbanització de Can Busquets.

Eduard Pomar

La tinent d'alcalde de Territori va anunciar la seva voluntat de portar-ho a ple, però és l'alcalde qui decideix l'ordre del dia. Nosaltres instem l'alcalde a retirar aquest punt.


Si finalment la decisió de l'Àrea de Territori es manté, ERC ha anunciat que votaran en contra de l'aprovació del text refòs. En aquest escenari, Pomar ha indicat que si el punt s'aprovés amb els vots de CiU i PP, s'obriria una crisi de confiança entre els socis de govern i ERC demanaria explicacions a CiU, tot i que el pacte de govern no correria cap risc.

Eduard Pomar

No hi haurà una crisi al pacte de govern, perquè aquest tema no està inclòs, però sí hi haurà una pèrdua de confiança. Nosaltres demanaríem explicacions a CiU.


De moment, ERC assegura que manté converses tant amb l'Àrea de Territori com amb l'alcalde amb l'esperança que aquest tema no s'inclogui en l'ordre del dia del ple de dilluns, per tal de poder estudiar alternatives com la que va presentar la Fundació Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.