Tots els grups del consistori seran presents en les meses de contractació en projectes de més d'un milió d'euros


  • Comparteix:

El ple ho ha aprovat per unanimitat, a proposta d'ICV-EA

El ple ho ha aprovat per unanimitat, a proposta d'ICV-EA

Sant Cugat serà la primera població de l'entorn que inclogui a tots els grups polítics del consistori a les taules de contractació de l'Ajuntament. A partir d'ara, i sempre que l'adjudicació superi el milió d'euros, els representants dels grups de l'oposició també podran participar en els processos de contractació. Així s'ha aprovat per unanimitat en el ple del mes d'abril, a proposta d'ICV-EA.

El ple ha aprovat per unanimitat incloure representants de totes les forces polítiques del consistori a les meses de contractació de l'Ajuntament. La participació de representants de l'oposició serà possible sempre que l'adjudicació superi el milió d'euros, tal com ha sol·licitat l'equip de govern. El portaveu d'ICV, Xavier Boix, ha explicat que es tracta d'una proposta per reforçar la transparència en les adjudicacions.

Xavier Boix

Amb aquest acord reforçarem la transparència en les adjudicacions perquè participarem tots els que formem el ple.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha volgut remarcar que no es tracta de reforçar la transparència sinó de potenciar la col·laboració entre les forces municipals i, a més, ha afegit que Sant Cugat es converteix així en l'únic municipi de l'entorn que permet la participació de l'oposició a les taules de contractació.

Joan Recasens

Podem reforçar la informació i la col·laboració amb els grups de l'oposició. Serem l'únic municipi de l'entorn en que els grups de l'oposició participin a les meses de contractació.


A més, Recasens ha anticipat que presentaran la mateixa proposta davant la Junta de Veïns de l'EMD, on CiU està a l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.