El premi 2001de Residu Mínim recau a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat del Vallès ha rebut el 'premi 2001 de Residu Mínim per municipis de més de 5 MIL habitants' que concedeix la Generalitat. L'alcalde Lluís Recoder s'ha mostrat molt satisfet per aquesta distinció, que ha considerat fruït del treball de tots els ciutadans.

El premi 2001 de Recollida Selectiva i Reducció de Residus en la categoria d'Ens Locals ha recaigut enguany a la nostra ciutat, per la gestió integral de residus que ha realitzat en el darrer any.

L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, ha valorat positivament l'obtenció del premi que, segons ell, ha de servir per continuar treballant en el model de recollida selectiva:

Lluís Recoder

És un premi al nostre esforç que ens ha d'estimulara tirar endavant


Dins les polítiques de Residu Mínim, l'Ajuntament té previst doblar el nombre de contenidors de paper i vidre, aprofitant que TMA-Grup Sánchez és la nova empresa encarregada de recollir les deixalles. Un altre dels objectius, és implantar els contenidors de matèria orgànica a tota la ciutat. Ho explica l'alcalde Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Els contenidors ja són presents al casc de la ciutat, i ara només falta col.locar-los als districtes


Segons l'alcalde, l'obtenció del Premi Residu Mínim donarà una embranzida a totes aquestes iniciatives que s'aplicaran en breu. El jurat ha distingit el treball realitzat per Sant Cugat entre un total de 19 candidatures.

La primera tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, ha estat l'encarregada de recollir el premi 2001de Residu Mínim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.