Els partits de Sant Cugat reconeixen la tasca política de Menéndez en els últims anys


  • Comparteix:

Les formacions diuen que al PSC no li serà fàcil trobar un candidat que reuneixi les condicions de l'actual portaveu socialista

Les formacions diuen que al PSC no li serà fàcil trobar un candidat que reuneixi les condicions de l'actual portaveu socialista

Els partits polítics de Sant Cugat han coincidit a destacar la gran dedicació de Jordi Menéndez a la ciutat i al PSC, després que l'actual portaveu socialista hagi anunciat que no es presentarà com a candidat a l'alcaldia a les properes eleccions municipals. Les diferents formacions han repassat la trajectòria de Menéndez com a cap de files del PSC i, tot i que han recordat que els resultats dels socialistes a les últimes municipals van ser dolents, han afegit que no els serà fàcil trobar un nou candidat de la categoria política de l'actual portaveu municipal.

La decisió de Jordi Menéndez de no presentar-se com a candidat del PSC a les eleccions municipals del 2007 no ha deixat indiferents els partits polítics de la nostra ciutat. Les diferents formacions han aprofitat per fer balanç de la tasca de Menéndez al capdavant del PSC i han elogiat el seu esforç i dedicació, durant els últims anys, a la ciutat i al seu partit.

Des de CiU, Joan Recasens s'ha mostrat 'sorprès' per la decisió de Menéndez i ha afegit que al PSC no li serà gens fàcil trobar un nou candidat que reuneixi les condicions de l'actual portaveu socialista.

Joan Recasens

Ha destinat molts anys i molts esforços a Sant Cugat i al PSC li serà difícil trobar algú amb la capacitat i la dedicació del Jordi. És cert que els darrers resultats electorals del PSC no van marcar un bon inici d'etapa, però ningú discutia el lideratge.


A les files socialistes la sensació és agredolça, ja que l'anunci de Menéndez tanca una etapa del partit marcada pel seu lideratge i per la davallada electoral en els últims comicis. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, destaca especialment el procés de reflexió i debat intern que ha precedit aquest anunci i espera que el nou candidat els permeti arribar a l'alcaldia el 2007.

Ferran Villaseñor

Estic molt content de com s'ha fet el procés, amb lleialtat, transparència i consens. S'ha de destacar la generositat de Jordi Menéndez. El que importa no són les persones sinó les idees, i aconseguir que el PSC transformi el model de ciutat arribant a l'alcaldia.


Des d'ERC, el portaveu municipal, Eduard Pomar, considera que la decisió de Menéndez arriba en un bon moment, ja que permet al PSC tenir temps per donar a conèixer, en els propers mesos, un nou candidat.

Eduard Pomar

Ja s'havia presentat a dues eleccions i és normal que vulgui passar el relleu. El moment actual és bo, perquè permet tenir temps per donar a conèixer el nou candidat. S'ha de respectar la seva decisió, ha fet una feina molt intensa durant molts anys.


De la seva banda, ICV-EUiA ha recordat que els resultats del PSC a les últimes eleccions municipals no van ser els que esperaven els socialistes i ha afegit que això ha obligat a la formació a obrir un procés de debat intern. El portaveu ecosocialista, Xavier Boix, espera que el nou candidat permeti al PSC obtenir un bons resultats el 2007 per tal de fer realitat un govern d'esquerres a la ciutat.

Xavier Boix

Els resultats a les últimes eleccions municipals no van ser els que esperava el PSC i això els ha obligat a fer una reflexió. Esperem que triïn bé el nou candidat, perquè nosaltres seguim apostant per un govern d'esquerres a Sant Cugat, i el PSC hi haurà de jugar un paper molt important.


Per últim, la portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, ha volgut destacar que Menéndez ha estat un dels personatges més 'brillants' de la política local dels últims anys, tot i que també ha destacat alguns 'punts negres' en la seva conducta política.

Berta Rodríguez

Es retira una de les persones més brillants dels últims anys a Sant Cugat. Les seves intervencions als plens són brillants i sap de què parla. Però de vegades és demagog i s'apropia de les idees dels altres.


Recordem que Jordi Menéndez va anunciar públicament a principis d'aquest mes de maig la seva decisió de no tornar-se a presentar com a alcaldable a les eleccions del 2007 i va reconèixer que els resultats del PSC en els darrers comicis no van estar a l'alçada de les expectatives generades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.