Subirà diu que el servei de teleassistència mòbil per a víctimes de violència domèstica funcionarà aquest mes


  • Comparteix:

La regidora d'Igualtat explica que les gestions per adherir-se a aquest programa estatal van començar al febrer

La regidora d'Igualtat explica que les gestions per adherir-se a aquest programa estatal van començar al febrer

El programa de teleassistència mòbil per a les víctimes de violència domèstica engegat pel govern de l'Estat podria entrar en funcionament a Sant Cugat aquest mes de maig. Així ho ha assegurat la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, en resposta a les declaracions del PSC, que reclamava que l'equip de govern s'adherís al programa. Subirà ha assenyalat que el govern municipal es va afegir al servei el passat mes de febrer i que fina ara s'han estat utlimant els protocols d'actuació per engegar el programa.

Aquest mes de maig entrarà en funcionament a Sant Cugat el programa de teleassistència mòbil per a víctimes de la violència domèstica que ha engegat el govern de l'Estat. Així ho ha expressat la regidora d'Acció Cívica i Igualtat, Marta Subirà, en resposta a les declaracions fetes pel PSC fa pocs dies en què es reclamava a l'equip de govern l'adhesió a aquest programa.

Subirà ha explicat que el passat mes de febrer el consistori es va afegir al programa i ha afegit que fins ara s'han estat portant a terme diferents reunions per tal d'establir les directrius per posar en marxa el servei. L'escoltem.

Marta Subirà

El mes de febrer ens vam adherir al programa i fins ara s'han estat desenvolupat reunions per establir els protocols d'actuació. Entenem que al mes de maig el programa entrarà ja en funcionament a Sant Cugat.


Subirà ha detallat que les reunions s'han efectuat amb els Serveis Socials, el Servei d'Atenció a la Dona i la Creu Roja, entitat encarregada de gestionar el projecte a Catalunya. A més, la regidora d'Acció Cívica i Igualtat ha volgut recordar la 'tasca efectiva' que està portant a terme a Sant Cugat el Servei d'Atenció a la Dona, en al·lusió a les declaracions del PSC, que reclama millores en aquest àmbit. Subirà ha volgut aclarir que aquest servei ja funciona correctament.

Marta Subirà

No s'hauria de desinformar i donar a entendre que aquest servei no es presta correctament. El Servei d'Atenció de la Dona funciona correctament, i amb una bona atenció cap a les víctimes de violència domèstica.


Pel que fa al programa de teleassistència mòbil, Subirà ha afegit que ja s'estan ultimant les directrius per començar a aplicar aquest projecte a Sant Cugat al llarg d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.