Substitueixen les moreres malaltes de la plaça de l'estació de la Floresta


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha iniciat els treballs de remodelació de la plaça de l'estació de la Floresta. Els treballs consisteixen, entre d'altres coses, en la substitució d'alguns arbres que actualment estan malalts. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, després que un grup de veïns i el PSC hagin denunciat una tala d'arbres 'indiscriminada'.

Xavier Sans, número 9 a les llistes del PSC i membre del moviment veïnal de la Floresta, considera 'electoralista' que s'hagin iniciat nous treballs d'arranjament a la plaça de l'estació del districte a pocs dies de l'inici de la campanya electoral. Sans critica, a més, que la brigada municipal estigui talant 'tots' els arbres de la zona.

Xavier Sans

És una tala indiscriminada de tots els arbres de l'estació. Ja fa temps que es van perdent arbres en aquesta zona.


Sans denuncia que l'Ajuntament ha tancat l'accés a la plaça de l'estació sense avisar els veïns i no descarta elevar una queixa al Síndic de Greuges per protestar contra l'eliminació de l'arbrat.

Davant d'aquestes queixes, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha aclarit que els treballs de remodelació es van acordar amb les associacions de veïns representades al consell de districte de la Floresta. Pomar ha negat que s'estigui fent cap 'tala indiscriminada' i ha subratllat que l'actuació serveix per substituir moreres malaltes per altres arbres.

Eduard Pomar

S'està remodelant la plaça i dins la proposta que es va presentar als veïns hi havia la substitució de les moreres malaltes per altres arbres més adequats.


Pomar ha afegit que la zona guanyarà espai verd després dels treballs d'arranjament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.