L'equip de govern descarta la possibilitat d'ubicar una benzinera al centre de Mira-sol


  • Comparteix:

Eduard Pomar diu que no són partidaris d'instal·lar aquest tipus d'activitats a prop dels habitatges

Eduard Pomar diu que no són partidaris d'instal·lar aquest tipus d'activitats a prop dels habitatges

L'equip de govern descarta, en principi, la possibilitat d'ubicar una estació de servei al centre de Mira-sol. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Medi Ambient després que hagi trascendit que s'ha sol·licitat una llicència per ubicar una benzinera molt a prop de l'estació dels FGC de Mira-sol. Eduard Pomar ha explicat que encara no s'ha pres una decisió a nivell polític, però ha avançat que l'equip de govern no és partidari d'instal·lar aquest tipus d'equipaments en zones properes als habitatges.

De moment, l'Ajuntament ha emès el certificat de compatibilitat urbanística corresponent, que confirma que la qualificació urbanística dels terrenys on s'ha sol·licitat la llicència per instal·lar aquesta àrea de servei podria permetre l'activitat d'una benzinera. Tot i així, encara falta que les àrees de Territori i Medi Ambient realitzin informes pronunciant-se a favor o en contra d'aquesta instal·lació.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient ha avançat ja que l'equip de govern no veu amb bons ulls aquesta ubicació, ja que es troba molt a prop dels habitatges, com havien advertit també els veïns de la zona. Escoltem Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Per les converses que he tingut amb Territori i Alcaldia, no es planteja ubicar una estació de servei a prop d'habitatges. Per tant, sembla que aquesta ubicació no és la més adequada.


Pomar ha afegit que la instal·lació d'aquest tipus d'instal·lacions s'ha d'emmarcar en un procés de reflexió més ampli, que tingui en compte criteris com la proximitat amb els habitatges o les zones forestals. De moment, però, Pomar ha volgut tranquil·litzar els veïns de Mira-sol afirmant que la voluntat de l'equip de govern és buscar ubicacions lluny dels nuclis urbans.

Eduard Pomar

No és el lloc més adequat. Pot tenir sentit en ciutats com Barcelona, que no tenen espais lliures fora del nucli urbà, però per sort el terme de Sant Cugat és molt gran i es poden buscar llocs que no estiguin a prop d'habitatges.


Recordem que els veïns de la zona i l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol ja han anunciat que presentaran al·legacions contra la petició d'una llicència municipal d'activitats per instal·lar una àrea de servei al Passeig Baixador, cantonada amb l'Avinguda Bilbao, de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.