Milà creu que es poden estudiar alternatives per minimitzar l'impacte de la urbanització parcial de Can Busquets


  • Comparteix:

El conseller de Medi Ambient ha contestat així una pregunta parlamentària del PP sobre la declaració de Collserola com a parc natural

El conseller de Medi Ambient ha contestat així una pregunta parlamentària del PP sobre la declaració de Collserola com a parc natural

El conseller de Medi Ambient de la Generalitat considera que es podrien estudiar alternatives que minimitzessin encara més l'impacte ambiental del projecte d'urbanització parcial de Can Busquets. Així ho ha dit Salvador Milà en resposta a una pregunta parlamentària presentada pel PP sobre la proposta de declarar la serra de Collserola com a parc natural.

En una resposta per escrit, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, diu textualment que el seu departament 'creu que es podrien estudiar altres alternatives que minimitzessin encara més' l'impacte sobre l'espai natural de Collserola que comporta la proposta de l'Ajuntament de Sant Cugat de permetre la construcció de 64 habitatges en aquest sector, deixant el 80% de la seva superfície com a no edificable.

Davant d'aquest posicionament del conseller Milà, l'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que l'equip de govern està obert a totes les propostes que millorin la situació actual, però ha afegit que des de fa molts mesos s'estan estudiant totes les possibilitats de protecció i ha reiterat que la preservació del 80% de la zona és la millor solució que s'ha trobat.

Lluís Recoder

Nosaltres hem estat anys estudiant la millor manera de protegir la zona i que l'impacte fos el mínim. Encara hi ha molt terreny per recórrer i qualsevol proposta en aquest sentit serà benvinguda.


El conseller de Medi Ambient ha emmarcat aquest comentari en les propostes que recull l'estudi de mesures addicionals de protecció de la serra de Collserola, encarregat pel departament de Medi Ambient, i que planteja la reclassificació de diversos sòls amb valor natural, classificats pel PGM vigent com a urbanitzables no programats -com Can Busquets-, per convertir-los en sòls no urbanitzables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.