El PSC es mostra convençut que el proper govern municipal tindrà majoria d'esquerres


  • Comparteix:

El PSC afronta les properes eleccions amb la seguretat que el proper govern municipal tindrà una majoria d'esquerres. Els socialistes asseguren que el mal estil de fer política de l'actual equip de govern els passarà factura i es quedaran en minoria.

El grup municipal del PSC iniciarà el setembre un procés d'eleccions primàries per escollir l'alcaldable en les properes municipals. Els socialistes estan convençuts que la falta de diàleg que, segons diuen, ha mantingut l'equip de govern amb la resta de formacions polítiques i entitats acabarà deixant a Convergència i Unió sola a les urnes. Segons el regidor Salvador Gausa, la propera legislatura tindrà una majoria d'esquerres:

Salvador Gusa

CIU s'ha quedat sola i PSC té una xarxa d'aliances que li permetrà governar


El PSC creu que cal una política social més decidida. En aquest sentit, ha carregat contra l'equip de govern que asseguren està privatitzant tota l'esfera pública local. Gausa ha remarcat que cal una política més decidida per afrontar fenòmens com ara la immigració:

Salvador Gausa

Cal afrontar la immigració, i el creixement futur de la ciutat


Els socialistes han criticat l'estil de governar, especialment del Partit Popular, que han qualificat d'intolerant. El PSC, en declaracions a la ronda d'entrevistes que el programa Versió Directa de Ràdio Sant Cugat està fent a totes les formacions, ha afegit que el millor que li pot passar a aquesta ciutat és que el PSC governi l'ajuntament i el govern català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.