El PSC demana un calendari de finalització de les obres de les escales Tarruell i la plaça Josep Playà, a La Floresta


  • Comparteix:

Els socialistes consideren que l'equip de govern incompleix un acord de ple sobre les obres públiques

Els socialistes consideren que l'equip de govern incompleix un acord de ple sobre les obres públiques

El PSC ha exigit a l'equip de govern un compromís ferm i un calendari públic per l'acabament de les obres de les escales Tarruell i la plaça Josep Playà, a La Floresta. Els socialistes acusen de 'desídia' el govern municipal pel retard en la finalització d'aquests treballs i consideren que s'està incomplint la moció aprovada per unanimitat sobre els mecanismes de qualitat de les obres públiques.

El PSC ha criticat que gairebé quatre anys després de l'esfondrament d'una part de les escales Tarruell, al centre de La Floresta, l'Ajuntament encara no hagi enllestit els treballs que han de permetre reobrir el pas per aquesta zona. A més, els socialistes consideren inacceptable la manca d'un calendari públic per a la finalització d'aquests treballs, aixó com dels de la plaça Josep Playà, que provoquen moltes molèsties als veïns del centre d'aquest districte i als comerciants de la zona. Així ho ha dit el portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez.

Jordi Menéndez

Els veïns poden entendre les molèsties, però no la manca de terminis. El paradigma d'això són les obres de les escales Tarruell, que es van enfonsar l'octubre del 2001. És impresentable que encara no estiguin en funcionament.


El PSC critica, a més, que en l'actual mandat no s'inclogui la data de finalització a les informacions públiques sobre les obres públiques que es fan al municipi. Els socialistes consideren que aquest fet incompleix la moció aprovada per unanimitat l'octubre del 2004, a proposta del PSC, que preveia la creació de procediments d'informació als veïns i als promotors per tal de minimitzar les molèsties i les incidències de les obres. Així ho ha dit el regidor socialista Salvador Gausa.

Salvador Gausa

S'està incomplint de manera repetida aquesta moció en no incloure la data de finalització als cartells de les obres. Aquest és un element de transparència important, i demostra l'allunyament del govern municipal de les necessitats de les persones.


Els socialistes reconeixen que és normal que es produeixin incidències en la realització d'obres públiques i que els veïns pateixin algunes molèsties, però consideren inacceptable que l'equip de govern no informi públicament la ciutadania sobre els terminis i que no compleixi uns calendaris d'execució raonables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.