Menéndez diu que la responsabilitat del bloqueig de la revisió del PGM és de CiU, i no del PSC


  • Comparteix:

Els socialistes responen així a les crítiques de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha acusat el PSC i l'Ajuntament de Barcelona d'oposar-se a la reforma del PGM

Els socialistes responen així a les crítiques de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha acusat el PSC i l'Ajuntament de Barcelona d'oposar-se a la reforma del PGM

El portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez, ha responsabilitzat a CiU del bloqueig de la revisió del Pla General Metropolità del 1976 i de la desaparició del principal instrument per modificar-lo, l'extinta Corporació Metropolitana de Barcelona. Menéndez ha contestat així les crítiques de l'alcalde, Lluís Recoder, que havia culpat els socialistes i l'Ajuntament de Barcelona d'oposar-se a la modificació del PGM.

Menéndez ha tornat la pilota a la teulada de CiU, assegurant que durant els 23 anys de govern de la federació nacionalista a la Generalitat no van ser capaços de resoldre la revisió del Pla General Metropolità del 1976. El portaveu municipal del PSC s'ha mostrat sorprès per les crítiques de Recoder i ha acusat a CiU d'haver eliminat el 'principal instrument' per revisar el PGM, l'extinta Corporació Metropolitana de Barcelona.

Jordi Menéndez

És peculiar que els dirigents del partit que va dissoldre la Corporació Metropolitana, que va impedir que els municipis metropolitans es dotessin d'instruments per gestionar el planejament i que durant 23 anys no va ser capaç de posar en marxa el Pla Territorial de Barcelona ens exigeixin responsabilitats a nosaltres.


Menéndez ha recordat que els dirigents de CiU tenen 'molt de plom a les ales' en aquesta qüestió i ha afirmat rotundament que la federació nacionalista és la principal responsable que fins ara no s'hagi revisat el Pla General Metropolità.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.