El PSC homenatjarà aquest diumenge els afiliats més antics de l'agrupació local i rebrà als nous militants


  • Comparteix:

Dilluns, els socialistes organitzen una xerrada sobre salut amb la diputada Carme Valls

Dilluns, els socialistes organitzen una xerrada sobre salut amb la diputada Carme Valls

L'agrupació local del PSC organitzarà aquest diumenge la segona Festa de la Primavera, que servirà per homenatjar els militants més antics de la formació i presentar en societat els nous afiliats. L'acte, que es farà a la plaça de Barcelona i inclourà un dinar amb plats de diferents indrets del món, comptarà amb la presència del secretari d'organització de l'executiva nacional del PSC, Josep Zaragoza.

Després de l'edició del 2003, la secció local del PSC organitzarà aquest diumenge a la Plaça de Barcelona la segona Festa de la Primavera del partit. L'acte, que s'iniciarà a les 11 del matí, inclourà un homenatge als afiliats que porten 25 anys militant al PSC de Sant Cugat -que rebran un pin de plata-. També s'aprofitarà per presentar en societat la trentena de nous militants que s'han afiliat a l'agrupació local del PSC en l'últim any. Així ho explica el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

És un homenatge als afiliats del PSC que porten 25 anys militant. És la segona Festa de la Primavera, l'anterior es va fer el 2003. També hi haurà la presentació en societat dels nous afiliats del darrer any i mig.


A la festa també hi participarà el secretari d'organització de l'executiva nacional del PSC, Josep Zaragoza, que presentarà un informe de política general. Al migdia, els simpatitzants i militants socialistes podran tastar plats de diferents països del món, en un dinar organitzat per la sectorial d'immigració del PSC.

D'altra banda, el PSC de Sant Cugat organitzarà el proper dilluns un acte a la seu local de la formació per parlar de salut i del nou mapa sanitari de Catalunya. La xerrada, que començarà a les 8 del vespre, anirà a càrrec de la diputada al Parlament Carme Valls, membre de la Comissió de Polítiques Socials de la cambra catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.