L'expresident d'ERC, Jaume Busquets, es dóna d'alta del PSC amb l'objectiu de treballar per la ciutat


  • Comparteix:

Busquets assegura que la seva decisió no ha de sorprendre massa a ningú ja que les formacions d'esquerres comparteixen part de la ideologia

Busquets assegura que la seva decisió no ha de sorprendre massa a ningú ja que les formacions d'esquerres comparteixen part de la ideologia

L'expresident d'ERC, Jaume Busquets, s'ha donat d'alta del PSC de Sant Cugat, convertint-se així en militant d'aquesta formació. Així s'ha anunciat durant la festa de la Primavera celebrada pels socialistes de la ciutat. Busquets ha assegurat que aquesta decisió respon a la seva voluntat de treballar per la ciutat, tal i com ha fet sempre des de l'àmbit polític i associatiu.

Jaume Busquets, que a finals del 2003 va abandonar la presidència de la secció local d'ERC per les desavinences internes, especialment amb els càrrecs electes del partit, s'ha donat d'alta del PSC amb la voluntat, ha dit, de continuar vinculat al món social i polític de la ciutat, tal i com ha fet sempre.

En aquest sentit, Busquets ha assegurat que les seves inquietuds l'han portat sempre a treballar per la seva societat des de diferents entitats o des de l'àmbit polític, i que per això ara ha decidit incorporar-se a l'agrupació local del PSC. Una decisió, ha afegit, que tampoc ha de sorprendre massa a ningú ja que hi ha una base ideològica que comparteixen les diferents formacions d'esquerres. Jaume Busquets.

Jaume Busquets

És en aquetsa línia, de la gent que ens agrada sentir-nos vinculats a la societat i a les insquietuds socials. Jo crec que hi ha una part d'ideologia conjunta entre els partits d'esquerres i que és una cosa que no ha de sorprendre a ningú.


Busquets ha afegit també que actualment ell és un militant més del PSC i que les seves aspiracions no van més enllà que servir l'ideari d'aquesta formació.

De la seva banda, el primer secretari de l'agrupació local socialista, Ferran Villaseñor, ha explicat que ja feia temps que Busquets havia manifestat un interès per integrar-se a la formació i ha assegurat que es tracta d'una incorporació 'convenient' donat el seu perfil 'federalista i d'esquerres' i el seu coneixement de la ciutat.

Ferran Villaseñor

Fa mesos que va mostrar el seu interès en col·laborar amb el nostre partit d'alguna manera, i ara s'ha tirat endavant la seva afiliació, que hem considerat convenient atès el seu perfil federalista i d'esquerres i el seu coneixement de la ciutat.


Recordem que Jaume Busquets va ser president de la secció local d'ERC fins a l'octubre del 2003. Posteriorment va crear el grup d'opinió 'Esquerra, Progrés i País', juntament amb el santcugatenc David Sempere, i actualment ocupa el càrrec de subdirector general de Paisatge del govern català, càrrec que depèn de la direcció general d'Arquitectura i Paisatge de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.