El PP denuncia que durant la primera meitat del mandat s'ha fet una política 'd'aparador' i no de fets reals


  • Comparteix:

Els populars asseguren que el pacte de govern CiU-ERC provoca una situaicó de desgovern i que pels grans temes de ciutat són necessaris els seus vots

Els populars asseguren que el pacte de govern CiU-ERC provoca una situaicó de desgovern i que pels grans temes de ciutat són necessaris els seus vots

El Partit Popular de Sant Cugat considera que durant els dos primers anys d'aquest mandat, l'actual equip de govern de CiU i ERC ha fet més polítiques d'aparador que de fets reals i denuncia que, per tirar endavant grans temes de ciutat, continua sent necessari el recolzament de la seva formació. Els populars demanen accions reals en temes com la construcció d'habitatge públic o la construcció de nous equipaments a la ciutat. Així ho han dit en el marc del cicle d'entrevistes amb tots els partits polítics que han iniciat aquesta emissora i TVSC per fer valoració de mig mandat.

Des de la secció local del PP asseguren que el pacte entre CiU i ERC està generant un govern 'incertesa' a la ciutat, on les dues formacions anteposen a vegades els interessos de partits als interessos dels ciutadans. Així ho ha assegurat la portaveu de la formació, Berta Rodríguez, que ha afegit que pels grans temes de ciutat, a CiU li continuen fent falta els vots dels populars.

Berta Rodríguez

Considerem que el govern de Sant Cugat és un govern d'incertesa, un fdesgovern, on es viu encara de les rendes de la legislatura anterior.


Des del PP han volgut recordar exemples com la modificació del PGM a la Floresta, que inclou la urbanització parcial de Can Busquets, i que s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU i del PP. En aquest sentit, han assegurat que era un projecte necessari per poder legalitzar les cases fora d'ordenació i crear una nova zona de centralitat en aquest districte, així com per poder preservar el 80% de Can Busquets.

I és que per als populars, és important compatibilitzar la voluntat de preservar l'entorn de Collserola amb els possibles drets dels propietaris i l'interès particular. Un aspecte diuen, que s'haurà de tenir en compte de cara a la proposta d'incrementar el marc de protecció de Collserola i de preservar-ne les zones 21, urbanitzables no programades. Escoltem Rafael Enríquez, president del PP de Sant Cugat.

Rafael Enríquez

És un greue comparatiu que patrimonis familiars quedin devaluats per aquesta qüestió i s'han de fer alternatives. Vvolem un Collserola sa i amb la mínima construcció però sense fer mal a la propietat privada.


D'altra banda, els populars demanen polítiques de fets i no d'aparador, sobretot en qüestions com la construcció de nous equipaments o la construcció d'habitatge públic. I és que segons han afirmat, tot i que es pot veure una intenció de treballar en aquest tema, no s'estan aplicant polítiques prou decidides, un fet que s'exemplifica, diuen, amb l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Mira-sol, que es va enderrocar per poder-hi construir habitatge per a joves, un projecte però que encara no s'ha començat.

Des del PP han afirmat també que cal resoldre el 'mal funcionament' dels consells de districte, apuntant que serà complicat donades les 'diferències i tensions' que hi ha, sobretot entre els socis de govern, i han reivindicat que el creixement de la ciutat es faci de manera ordenada i paulatina, i en cap cas, provocant greuges comparatius amb altres barris del municipi.

Pel que fa als seus reptes de futur, des del PP de Sant Cugat es marquen com a objectius continuar treballant pels ciutadans, i sobretot per les famílies, per a qui reclamen més ajudes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.