A partir d'ara caldrà concertar prèviament una visita per fer consultes a l'OMIC


  • Comparteix:

La mesura vol donar resposta a la creixent demanda del servei en els últims tres anys

La mesura vol donar resposta a la creixent demanda del servei en els últims tres anys

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) canvia a partir d'avui el seu funcionament, i a partir d'ara caldrà concertar prèviament una visita per realitzar les consultes. El regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que aquesta decisió respon a la voluntat de donar una resposta adequada al nombre creixent de consultes que rep el servei.

En els últims tres anys, l'OMIC ha experimentat un increment espectacular en el nombre de consultes, passant de les 400 a les 2.500 anuals, la majoria d'elles relacionades amb el sector serveis i, més concretament, amb empreses de telefonia, subministrament elèctric i immobiliàries. Per això, i amb l'objectiu de facilitar les consultes i reduir el temps d'espera dels usuaris, a partir d'ara s'hauran de concertar prèviament les visites per utilitzar el servei, com explica el regidor de Comerç, Josep Romero.

Josep Romero

Hi ha dies que la responsable de l'OMIC ha de rebre 10 visites i la gent s'ha d'esperar molt. Concertar les visites és una manera de no fer perdre el temps als usuaris.


La concertació de les visites es podrà fer a la mateixa oficina de l'OMIC, situada a la plaça de Barcelona, a la vorera del carrer Sant Antoni. També es podrà realitzar per telèfon, trucant al 93.565.70.00, o per fax, al 93.589.09.73, o bé mitjançant correu electrònic, a l'adreça omic@santcugat.org.

L'horari d'atenció al públic de l'OMIC no canviarà, i continuarà sent de dilluns a divendres d'11 del matí a 2 de la tarda, mentre que l'Assessoria Jurídica es farà els divendres entre les 12 del migdia i les 2 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.