L'impuls definitiu a la urbanització dels districtes i la millora del centre, prioritats de l'alcalde pels propers dos anys


  • Comparteix:

Lluís Recoder ha fet un balanç positiu de la primera meitat del mandat

Lluís Recoder ha fet un balanç positiu de la primera meitat del mandat

La remodelació de la Rambla del Celler, l'impuls definitiu a la urbanització dels districtes i d'alguns carrers del centre, i l'aprofitament màxim dels equipaments municipals són els principals objectius que s'ha marcat l'alcalde pels propers dos anys de mandat. Lluís Recoder ha dit que el creixement de la ciutat ja està pràctivament tancat, amb la creació dels nous barris del Turó de Can Matas i La Guinardera, i ha apostat per continuar l'esforç de millora dels espais urbans i la tendència cap a una major eficàcia i eficiència en la gestió.

Durant la valoració de la primera meitat de l'actual mandat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat que des de fa dos anys l'equip de govern ha donat un important impuls a l'execució de projectes importants per a la ciutat que es van començar a planificar en l'anterior mandat. Entre ells, Recoder ha destacat la inauguració del PAV3 i el Fitness de la Rambla del Celler, el pavelló de La Floresta, el túnel de la plaça Lluís Millet i la vianantització d'algunes vies del centre, com el carrer Valldoreix.

A més, l'alcalde ha destacat que el creixement de la ciutat ja està pràcticament tancat, amb la creació dels nous barris de Can Mates i La Guinardera, i ha defensat l'esforç de planificació de l'equip de govern, que ha previst els equipaments i serveis necessaris per aquestes noves zones de creixement.

Lluís Recoder

Moltes vegades ens diuen que no planifiquem, perquè als barris primer arriben les persones i després els serveis. Però a Can Mates i la Guinardera hem inaugurat dues escoles abans que arribessin les persones, i també ens ho han criticat. Estan plens de contradiccions.


Pel que fa als projectes pels propers dos anys de mandat, l'alcalde ha destacat la transformació que viurà la Rambla del Celler, amb la inauguració de la nova seu del Club Muntanyenc i la construcció del nou edifici de l'Ajuntament. Lluís Recoder també ha esmentat que abans del final de mandat s'haurà enllestit pràcticament tota la urbanització de carrers de Mira-sol i s'haurà iniciat la urbanització de la Serreta, a La Floresta, un cop tancat l'acord amb l'EMD de Valldoreix, de qui depèn una part d'aquest sector.

Lluís Recoder

Espero que aviat podrem començar la urbanització dels carrers Sevilla, Navarra, Terol, Sòria i la zona de La Farga. Amb això haurem fet el gran impuls per tenir pràcticament acabat el districte de Mira-sol i espero que aviat també poguem començar a La Floresta, al barri de La Serreta.


L'arranjament i millora dels carrers del centre de la ciutat que no s'han vianantitzat és una altra de les prioritats marcades per Recoder, i es concretarà en els propers mesos amb la urbanització dels carrers Balmes, Sant Medir i Orient, entre d'altres. A més, l'alcalde també s'ha compromès a continuar l'esforç per fer més eficaç i eficient la gestió municipal i per optimitzar al màxim l'aprofitament dels equipaments i espais públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.